Asociezi gatitul sous vide doar cu restaurantele sau cu emisiunile culinare? Simte-te ca un adevarat bucatar si introdu in meniul tau mancaruri preparate folosind aceasta metoda. Tehnica sous vide va atrage nu numai persoanele care apreciaza gustul si aroma excelenta a preparatelor, ci si pe cei care incearca sa mentina o dieta sanatoasa.
Ceea ce caracterizeaza aparatul de gatit Teesa este o gama larga de reglare a temperaturii si timpului de gatire. Cu Teesa SV70, poti pregati carne, peste si legume pastrand in acelasi timp cat mai multe vitamine si nutrienti posibil.
Aparatul de gatit sous vide are un incalzitor care, prin introducerea apei in circulatie, permite mentinerea unei temperaturi constante. Important este ca poti alege unitatea de masura, ceea ce va face mult mai usoara folosirea de retete unde temperatura este data pe scara Fahrenheit.
Desi aceasta metoda de gatit poate parea complicata, este de fapt remarcabil de simpla. Cel putin daca ai un aparat de gatit sous vide Teesa. Doar setezi ora si temperatura pe panoul tactil si astepta ca produsele să fie gata.
Avantajul modelului SV70 este constructia sa. Carligul practic inseamna ca produsul nu necesita vase speciale, deoarece il poti atasa rapid si usor de orice oala. Designul subtire il face usor de depozitat in bucataria ta.
Sous vide, adica „in vid”. Produsele preparate prin aceasta metoda trebuie sigilate in pungi vidate, asa ca, daca nu ai inca un aparat de ambalare in vid, iti recomandam modelul V200 de la Teesa, care are o linie de etansare de 30 cm.