Prezentari produse

Tuner DVB-T2 HEVC Rebel Comp pentru notebook

Tuner DVB-T2 HEVC Rebel Comp pentru notebook

Planuiesti un sejur mai lung in natura sau intr-un camping? Ia cu tine emisiunile TV preferate si ramai la curent nu noutatile! Tunerul digital Rebel este un dispozitiv mic care ofera o calitate excelenta a receptiei TV terestre digitale in standardele DVB-T, DVB-T2 HEVC si DVB-C de pe notebook-uri si PC-uri. Datorita software-ului intuitiv, instalarea tunerului este extrem de usoara si rapida.

Functionalitate extinsa
Tunerul DVB-T pentru laptop Rebel este caracterizat de o sensibilitate ridicata a semnalului si permite reglarea luminozitatatii, contrastului si saturatiei imaginii. Dispozitivul are, de asemenea, multe functii extinse, inclusiv suport pentru subtitrari, teletext, oprirea unui canal live (Time Shift), suport pentru inregistrare si captare video in timp real. In plus, tunerul reda sunet stereo si iti permite sa asculti radioul in standardele FM, DAB, VHF si UHF.

Set de accesorii
Setul include o telecomanda si o antena portabila. Cu toate acestea, daca doresti sa conectezi tunerul DVB-T USB la o antena cu sensibilitate mai mare, mufa antenei BLC iti va permite sa faci acest lucru.