Prezentari produse

Wodoodporna sakwa rowerowa na ramÄ™ Kruger&Matz XB-50

Husa impermeabila pentru bicicleta Kruger&Matz XB 50

Husa Kruger&Matz va fi utila oricui parcurge kilometri in fiecare zi cu bicicleta. Asamblarea usoara si stabilitatea ridicata sunt asigurate de o atasare in trei puncte la cadrul vehiculului. Prin urmare, tot ce trebuie sa faceti este sa o asezati pe bicicleta si veti putea calatori liber si confortabil nu numai trasee scurte, ci si calatorii mai lungi cu bicicleta.

Produsul este realizat dintr-un material PC rezistent la apa, dur si are doua compartimente cu o capacitate totala de 800 ml. Aceasta inseamna ca va gazdui toate maruntisurile necesare in timpul calatoriei, dar garanteaza si siguranța acestora in caz de cadere sau impact accidental.

Constructia husei pentru biciclete Kruger&Matz a fost conceputa astfel incat sa asigure confort maxim in timpul calatoriei. Husa cu velcro transparenta, sensibila la atingere, este un loc minunat pentru smartphone-ul tau. Datorita acestuia, puteti utiliza in mod liber navigarea, efectua apeluri telefonice sau gestiona muzica. Cu atat mai mult cu cat pe carcasa veti gasi si un orificiu pentru cablul castilor.