Prezentari produse

Centrifuga manuala salata Teesa

Centrifuga manuala salata 2,5 l

Centrifuga de salata verde Teesa cu o capacitate de 2,5 litri este un accesoriu care va fi cu siguranta util in bucataria ta. Usurinta in utilizare inseamna ca iti va permite sa scurgi rapid salata verde, ceapa sau patrunjelul si, astfel, procesul de pregatire a meselor preferate pentru intreaga familie este mult mai rapid.

Designul simplu si functional inseamna ca uscatorul de salata verde Teesa va fi util in ​​multe situatii. Un recipient transparent cu un maner convenabil faciliteaza eliminarea excesului de apa scursa din legume fara a fi nevoie sa ridici capacul. Dupa ce ai scos partea de uscare a salatei, poti folosi recipientul si pentru a pregati alte feluri de mancare. Cu atat mai mult cu cat peretii sai au o scala gradata, astfel incat nu ai nevoie de un recipient suplimentar pentru a masura ingredientele, iar partea interioara a uscatorului de salata poate fi folosita si ca strecuratoare.

Demontarea usoara a dispozitivului combinata cu posibilitatea de spalare a elementelor in masina de spalat vase face ca uscatorul de salata sa devina un produs extrem de util in bucataria ta.