Prezentari produse

Birou inaltime reglabila Rebel

Vrei sa dotezi camera copilului tau cu un birou care sa creasca odata cu acesta? Sau poate sunteti in cautarea unei piese de mobilier potrivite pentru lucrul la distanta? Biroul mobil solid Rebel, datorita functionalitatii sale avansate, va asigura un lucru confortabil si eficient timp de mai multe ore.

Cel mai mare avantaj al biroului Rebel este mecanismul pneumatic care permite reglarea inaltimii in intervalul 740 - 1150 mm. Datorita acestui lucru, ii puteti regla usor inaltimea in functie de nevoile voastre, fara a fi nevoie sa dai jos monitorul si alte accesorii de pe blatul mesei.

Ai nevoie de un birou pentru lucrat in picioare? Functia intuitiva si rapida de reglare a inaltimii are un alt avantaj. Daca simtiti ca sederea prelungita va afecteaza coloana vertebrala, biroul pneumatic Rebel va va permite sa treceti rapid de la lucrul asezat la lucru in picioare.

O structură solida din otel, combinata cu o placa de inalta calitate, face biroul Rebel foarte durabil si stabil. In plus, partea superioara special profilata garanteaza nu numai un confort ridicat de lucru, dar ofera si o mare libertate de organizare a spatiului. Culoarea neagra a biroului ii confera un caracter universal, datorita caruia se va potrivi perfect la lucru, in biroul tau de acasa sau in camera adolescentului.

Birou pentru lucru asezat sau in picioare