Prezentari produse

Radio cu internet si DAB
Radio cu internet

Radio cu Internet

Iti place sa calatoresti uneori in alte parti ale lumii, ascultand diverse genuri de muzica? Sau poate ai un post local preferat care te insoteste pe tot parcursul zilei? Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi radioul cu internet Kruger&Matz KM 818 la reteaua Wi-Fi de acasa, iar printre cele 25.000 de posturi pe care le ofera, cu siguranta vei gasi unul pe placul tau.

Radio cu internet si DAB

Radio cu internet si DAB

Avantajul KM ​​818 este si capacitatea de a receptiona radio digital DAB cu o serie de functii suplimentare pe care nu le veti gasi intr-un radio analog clasic. Cel mai important aspect este receptia unui sunet curat, fara zgomot si fara distorsiuni.

Radio cu Bluetooth pentru casa ta

Radio cu Bluetooth pentru casa ta

KM 818 nu este doar un radio cu internet! Produsul este, de asemenea, echipat cu un modul Bluetooth care va va permite sa redati lista de melodii preferate de pe telefonul mobil.

Radio cu aplicatie

Utilizare usoara

Pentru a controla cu usurinta functiile radioului KM 818, puteti utiliza aplicatia AirMusic Control disponibila în Play Store sau App Strore. Descarcati aplicatia pe smartphone, apoi schimbati posturile de radio si gestionati functiile disponibile fara a va ridica de pe canapea!

Radio cu port USB

Mai multe posibilitati

Functionalitatea radioului cu internet KM 818 este imbunatatita si de portul USB. Cu acesta, nu numai ca poti conecta un stick USB cu muzica ta preferata, poti si sa-ti  incarci cu usurinta smartphone-ul. In plus, dispozitivul va ofera si optiunea de a reda muzica de pe computer prin serverul UPnP.

Radio pentru dormitor

Radio pentru dormitor

Modelul KM 818 va fi un radio perfect pentru dormitorul tau. Are functia de alarma, ceea ce va face trezirea mai placuta cu sunete direct de la posturile tale preferate. Functia speciala Radio sleep este o optiune ideala pentru a adormi linistit cu sunetul relaxant al cantecului pasarilor, sunetul valurilor sau al ploii.

Radio cu internet si functie meteo

Functie meteo

KM 818 cu functie de prognoza meteo iti va spune cand te trezesti daca ziua ta va fi insorita sau nu. Puteti citi cu usurinta pe afisajul color de 2,4" starea vremii, cu detalii despre temperatura reala si perceputa, precum si umiditatea aerului.