Prezentari produse

Camera de exterior Wi-Fi Kruger&Matz Connect C40

Camera de exterior Wi-Fi Kruger&Matz Connect C40

A avea grija de siguranta nu ar trebui sa se limiteze la asigurarea casei. Pe langa camerele de interior si un sistem de alarma, merita sa cumparati si o camera exterioara care va va permite sa aveti o vedere constanta a ceea ce se intampla in curtea voastra. Puteti controla acest dispozitiv modern de pe smartphone, astfel incat indiferent unde va aflati, aveti intotdeauna controlul asupra situatiei. Verificati cat de practica si convenabila este o astfel de solutie!

Camera wifi de exterior

Pentru orice vreme

Camerele pentru exterior trebuie să fie foarte rezistente la conditiile meteorologice. Modelul Connect C40 are o carcasa durabila, in conformitate cu clasa de rezistenta IP66, ceea ce inseamna ca este rezistenta la apa si la praf. Mai mult, este rezistenta la caldura, precum si la inghet, dar si la fluctuatiile de temperatura.

Camera wireless de exterior

Smart home

Iti plac solutiile inteligente? Atunci camera wireless Wi-Fi Connect C40 este potrivita pentru tine. Datorita conectivitatii Wi-Fi, dispozitivul poate fi controlat prin aplicatia TuyaSmart, astfel incat indiferent unde te afli, poti oricand sa verifici ce se intampla in curtea ta.

Camera de montorizare

Atentie la detalii

Camera cu Wi-Fi Connect C40 este un dispozitiv perfect pentru persoanele care doresc sa vada fiecare detaliu. Acest model iti permite sa inregistrezi la o viteza de 20 de cadre pe secunda in rezolutie Full HD, ceea ce garanteaza o imagine foarte detaliata.

Camera de exterior cu inregistrare si senzor de miscare

Protectie automata

Camera de supraveghere IP Kruger&Matz Connect C40 este un dispozitiv extrem de functional care va creste sentimentul de securitate. Senzorul de miscare este un mare plus. Cand este detectat un intrus, veti primi o notificare pe telefon, care va va permite sa reacționati rapid la amenintare.

Camera de noapte

Siguranta dupa intuneric

Care camera de supraveghere exterioara va fi alegerea cea mai bună? Desigur, una care va asigura inregistrari de inalta calitate nu doar ziua, ci si noaptea. Connect C40 a fost echipata cu LED-uri IR cu o raza de actiune maxima de 15 metri, care vor oferi o imagine clara si dupa intuneric.

Camera de exterior cu microfon

Comunicare in ambele sensuri

Ce altceva ar trebui sa aiba o camera Wi-Fi externa? Microfonul si difuzorul incorporate reprezinta un confort deosebit, permitand comunicarea in ambele sensuri. Astfel, te bucuri si de specificatiile unui videointerfon.

Camera IP de exterior

Mai multe posibilitati

Aveti probleme cu conexiunea Wi-Fi si va intrebati cum sa conectati camera externa la router intr-un mod diferit? Connect C40 este echipata cu un conector Ethernet RJ-45 pentru conexiunea traditionala prin cablu.

Camera de exterior cu card SIM

Sub observatie constanta

Camera cu tub de supraveghere pentru exterior Connect C40 nu permite doar previzualizarea in timp real, dar va permite si sa inregistrati materialul inregistrat. In acest scop, puteti utiliza un card de memorie sau puteti salva inregistrarile in cloud.