Prezentari produse

Casti Bluetooth wireless Kruger&Matz Wave 2
Casti Bluetooth

Usor de ales

Care casti fara fir pe urechi sunt cele mai bune? Desigur, cele care combina sunetul perfect cu un confort ridicat in utilizare. Wave 2 ofera un sunet puternic, profund, de care te poti bucura multe ore la rand datorita greutatii reduse a castilor si aparatoarelor de urechi moi.

Cati cu microfon

Libertatea muzicii

Te deranjeaza cablurile mereu incurcate? Castile Wave 2 cu Bluetooth sunt rezolvarea problemei tale! Acest model are butoane de control incorporate si un microfon, care va permite sa vorbiti liber si sa gestionati muzica fara a fi nevoie sa scoateti telefonul din buzunar.

Casti wireless cu card micro SD

Redare de pe card

Ai iesit din casa fara telefon? Nu inseamna ca trebuie sa renunti sa asculti muzica preferata! Castile wireless Kruger&Matz Wave 2 sunt echipate cu un slot micro SD, astfel incat sa puteti asculta melodiile stocate pe cardul de memorie.

Casti Bluetooth

Mereu cu tine

Calatoresti des, asa ca ai nevoie de casti care sa nu ocupe mult spatiu? Designul subtire si pliabul al modelului Wave 2 usureaza gasirea spatiului necesar in rucsacul sau valiza ta. Astfel, indiferent unde te afli, muzica preferata te va insoti.