Prezentari produse

Set ustensile de bucatarie Teesa

Set ustensile de bucatarie Teesa

Setul de accesorii de bucatarie TSA0147 elegante si functionale va fi un plus excelent atat pentru bucatariile clasice, cat si pentru cele moderne.

Setul include toate accesoriile necesare care te vor ajuta sa pregatesti mesele de zi cu zi, de exemplu un polonic, o lingura de servire si o lingura pentru spaghete, o spatula si o lingura cu fante, un tel si un cleste. Recipientul inclus, combinat cu eleganta accesoriilor, va insemna ca in loc sa tineti ustensilele intr-un sertar, vei dori sa le expui astfel incat sa fie mereu la indemana.

Ustensilele de bucatarie Teesa sunt fabricate din silicon de inalta calitate, non-toxic si sigur pentru alimente. Materialul termorezistent previne lipirea alimentelor de suprafata accesoriilor, ceea ce sporeste cu siguranta confortul in timpul utilizarii acestora. Folosirea siliconului are un alt avantaj - protejeaza vasele impotriva zgarieturilor. Setul este completat de un maner confortabil din otel inoxidabil, cu un carlig functional care ii permite sa fie agatat de un cuier de bucatarie.

Ustensile de bucatarie din silicon