Prezentari produse

Sonerie electrica bicicleta Kruger&Matz XH20

Sonerie electrica bicicleta Kruger&Matz XH20

Soneriile electrice pentru biciclete sunt dispozitive moderne care devin din ce in ce mai populare printre iubitorii de plimbare cu bicicleta. Datorita lor, puteti parcurge cu usurinta un traseu scurt pana la serviciu sau puteti pleca intr-o calatorie mai lunga, fara sa va temeti ca ceva va va sta in cale. Cu toate acestea, utilizarea dispozitivului este mult mai larga - il puteti folosi si ca sonerie pentru o trotineta electrica.

Asa ca daca te intrebi ce sonerie pentru bicicleta sau trotineta sa alegi, mergi pe o solutie moderna. Soneria electrica pentru bicicleta Kruger&Matz XH20 este un dispozitiv montat pe ghidon cu un volum maxim de 100 dB, care iti poti semnala cu usurinta prezenta pe drum. Mai mult, poti alege dintre 4 tipuri de sunete si 5 niveluri de intensitate a acestora.

Soneria pentru biciclete Kruger&Matz este echipata cu o baterie litiu-ion de 280 mAh, care este suficienta si pentru traseele lungi. Este important de mentionat ca datorita intrarii USB puteti incarca rapid dispozitivul, iar indicatorul de incarcare va va informa cand bateria este plina.

Soneria electrica pentru bicicleta este realizata din materiale de inalta calitate, ceea ce inseamna ca nu te va dezamagi pe drum. Cu atat mai mult, este un dispozitiv rezistent la apa, asa ca il poti folosi cu usurinta chiar si atunci cand esti surprins de ploaie.