Prezentari produse

Casti de gaming pentru copii Kruger&Matz Street Kids Gamer
Słuchawki nauszne dla dzieci

Cu gandul la cei mici

Copilul tau este un pasionat de jocuri pe calculator? Castile Kruger&Matz Gamer Kids pentru copii sunt un produs perfect, deoarece au fost create cu gandul la cei mici. Ofera o calitate excelenta a sunetului si, in plus, au un design original care atrage atentia.

Casti pentru copii

Un plus de confort

Gamer Kids se vor dovedi, de asemenea, casti utile si pentru invatare la distanta si, astfel, trebuie sa ofere un confort ridicat de utilizare, chiar si pentru o perioada lunga de timp. Avand in vedere acest lucru, atat castile, cat si bentita din acest model sunt acoperite cu piele ecologica moale. Totul pentru confortul copilului tau!

Casti de gaming

Gasti de gaming

Castile de gaming Kruger&Matz Gamer Kids sunt echipate cu un panou de control care va permite sa gestionati functiile castilor. De asemenea, are o intrare AUX, ceea ce inseamna ca puteto conecta un smartphone sau o tableta, oferindu-i copilului dumneavoastra sansa de a asculta muzica sau carti in format audio.

Casti de gaming cu microfon

Mereu in contact

Baza echipamentului pentru jucator este capacitatea de a comunica cu alti jucatori. Gamer Kids sunt casti de gaming cu un microfon plasat pe o bandă flexibila, care va va permite sa reglati pozitia microfonului astfel incat sa va capteze vocea cat mai precis posibil.

Casti gaming cu USB

Libertate deplina

Confortul in timpul jocului nu este dat doar de constructia confortabila a castilor, ci si de libertatea de miscare. Castile de gaming Gamer Kids sunt echipate cu un cablu lung de 220 de centimetri, care va oferi libertate maxima in timpul sesiunilor de joc.

Casti Kruger&Matz