Prezentari produse

Casti wireless

Sunet fara limite

Seria de gaming Kruger&Matz Warrior a fost extinsa cu castile intraauriculare G3. Acest model este complet wireless, dar asta nu inseamna ca sunetul este de o calitate inferioara – castile G3 ofera un sunet excelent de care te poti bucura mult timp.

Casti wireless

Sunet stabil

Nu stii ce casti wireless sa alegi? Atunci merita sa iei in considerare castile intraauriculare Kruger&Matz Warrior G3, care utilizeaza tehnologia Bluetooth 5.0. Aceasta este o garantie nu numai a unei conexiuni stabile, ci si a unui consum redus de energie.

Casti de gaming fara fir

Gaming fara fire

Esti enervat de lipsa sincronizarii dintre video si audio in timpul redarii? Castile Warrior G3 au un mod de joc cu latenta scazuta care va va permite sa scapati de această problema. In plus, modelul are microfon, iar astfel puteti sa comunicati cu alti jucatori in timpul jocurilor online.

Etui pentru casti in ear

Carcasa iluminata

Iti doresti casti Bluetooth cu un design original, modern? Carcasa castilor Warrior G3 este iluminata, oferind astfel informatii si despre nivelul bateriei.

Casti fara fir pentru telefon

Totul sub control

Un mare avantaj al modelului Kruger&Matz Warrior G3 este, de asemenea, controlul muzicii de pe telefon. Fiecare dintre ele a fost echipata cu un panou de control, datorita caruia poti raspunde la apeluri sau poti schimba melodia fara a fi nevoie sa scoti telefonul din buzunar.

Casti wireless cu bluetooth

Potrivire perfecta

Castile incomode pot elimina toata placerea de a asculta muzica sau de a canta. Avand in vedere acest lucru, Kruger&Matz Warrior G3 vine cu 3 elemente intraauriculare din silicon de diferite dimensiuni pentru a asigura confort maxim.

Casti wireless cu microfon

Timp de redare

Castile fara fir de calitate ar trebui sa aiba o baterie care sa permita redarea muzicii pentru o durata lunga de timp. Warrior G3 ofera pana la 5 ore de ascultare a muzicii sau de vorbit.

Casti wireless cu etui de incarcare

Si mai multa muzica

Cateva ore de muzica nu sunt suficiente pentru tine? Atunci iti recomandam sa alegi casti wireless cu carcasa de incarcare, astfel vei prelungi semnificativ timpul de functionare si le vei avea depozitate in siguranta.

asti gaming Kruger&Matz