Prezentari produse

Irigator bucal fara fir Teesa Easy Care

Irigator bucal fara fir Teesa Easy Care

Nici cea mai buna periuta de dinti nu va indeparta complet toate reziduurile alimentare, bacteriile si tartrul, asa ca pentru o igiena orala si mai buna, incercati irigatorul bucal Teesa Easy Care. Folosirea zilnica va reduce riscul de carii si alte boli ale dintilor si gingiilor. Uitati de vizitele frecvente la dentist si aveti grija de un zambet sanatos si frumos in fiecare zi.

Irigator bucal

Igiena completa

Pe langa asigurarea curateniei spatiilor interdentare, Easy Care va avea grija de starea gingiilor tale. Irigatorul curata si maseaza gingiile, dar, spre deosebire de ata dentara obisnuita, nu le irita.

>
Cel mai bun irigator de dinti

3 moduri de lucru

Easy Care are moduri de functionare variabile care genereaza un jet de apa sub presiune diferita. Pe langa faptul ca are modurile de actiune Normal si Soft, irigatorul dentar Teesa Easy are si un mod de Puls care ajuta la indepartarea murdariei din locurile greu accesibile.

Irigator bucal portabil

Functionare indelungata

Irigatorul fara fir are un confort mai mare in utilizare. Lipsa unui cablu iti ofera libertate de miscare acasa si, de asemenea, iti permite sa-l iei cu tine in calatorii. Important este ca bateria modelului Easy Care permite o functionare de aproximativ 45 de minute, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la incarcarea frecventa.

>
Ce irigator bucal sa alegi

Capete de schimb

Ai gingii sensibile? Sau porti un aparat dentar? Un motiv in plus pentru a avea grija de igiena orala completa. Irigatorul dentar Easy Care are 3 varfuri interschimbabile - delicat, standard si ortodontic. Decide care este cel mai bine pentru tine!