Prezentari produse

Casti gaming Kruger&Matz GH-100 Pro
Casti gaming

Gaming la un nou nivel

Cele mai bune casti pentru gaming trebuie sa ofere o calitate excelenta a sunetului, un nivel ridicat de confort si o functionalitate larga. Asa sunt castile de gaming Kruger&Matz Warrior GH-100 Pro!

Casti gaming rgb

Un nou design

Echipamentele de gaming ar trebui sa se caracterizeze nu numai prin durabilitate si functionalitate, ci si printr-un design interesant. Castile de gaming iluminate cu diode LED multicolore vor fi o completare perfecta pentru accesoriile pentru computer ale fiecarui iubitor de jocuri.

Casti cu microfon pentru jucatori

In contact cu ceilalti

Baza echipamentului pentru gaming este capacitatea de a comunica cu alti jucatori. Warrior GH-100 sunt casti de gaming cu microfon plasat pe banda. Important este ca este detasabil, astfel incat sa il puteti deconecta in timpul jocurilor offline.

Casti de gaming

Functionalitate crescuta

Castile de gaming Kruger&Matz Warrior GH-100 sunt dotate cu un panel de control care iti permite sa gestionezi functiile castilor, dar au si intrare AUX. Astfel, le poti conecta la o serie de dispozitive mobile.

Casti gaming cu slot USB

Libertatea miscarii

Pentru a asigura confort maxim in timpul jocului, castile de gaming pentru computer ar trebui sa aiba un cablu lung. Modelul Warrior GH-100 Pro are un cablu de 220 cm care iti va oferi o mare libertate de miscare.