Prezentari produse

Casti fara fir

O sarbatoare a muzicii

Nu stii ce casti wireless sa cumperi? Alege o combinatie de sunet perfect cu un aspect elegant. Castile intraauriculare Kruger&Matz M4 Pro te vor surprinde cu siguranta prin functionalitatea, designul si calitatea sunetului.

Casti wireless

Libertatea sunetului

Tehnologia complet wireless permite castilor M4 Pro sa se conecteze prin Bluetooth nu numai la telefon, ci si intre ele, oferindu-ti libertate deplina. In plus, versiunea Bluetooth 5.0 este o garantie nu numai a unei conexiuni stabile, ci si a unui consum redus de energie.

Casti de calitate

Doza dubla de sunet

De unde vine calitatea ridicata a sunetului M4 Pro? Fiecare dintre casti a fost echipata cu 2 difuzoare dinamice cu diametrul de 8 milimetri, care vor asigura un sunet profund si clar al melodiilor tale preferate.

Casti wireless cu microfon

Conversatii fara limite

Iti plac dispozitivele functionale? Modelul Kruger&Matz M4 Pro are microfon incorporat, ceea ce inseamna ca poate inlocui headsetul Bluetooth. Acum poti vorbi liber in timpul antrenamentului, in timp ce conduci sau faci comisioane in oras.

Casti fara fir pentru telefon

Totul sub control

Castile Bluetooth Kruger&Matz M4 Pro au fost concepute pentru a asigura confort maxim. Prin urmare, nu trebuie sa scoti telefonul din buzunar daca vrei sa schimbi melodia sau sa raspunzi la un apel. Poti controla totul de pe casti.

Casti gaming wireless

Wireless gaming

Esti deranjat de lipsa sincronizarii dintre sunet si imagine in timpul redarii? Castile M4 Pro au un mod de joc cu latenta scazuta care iti va permite sa scapi de aceasta problema. In plus, microfonul incorporat iti permite sa comunici cu alti jucatori in timpul jocurilor online.

Casti wireless cu bluetooth

Timp de redare

Castile fara fir de calitate ar trebui sa aiba o baterie care sa permita redarea muzicii pentru o durata lunga de timp. Modelul M4 Pro de la Kruger&Matz ofera pana la 5 ore de ascultare a muzicii preferate.

Casti wireless cu etui de incarcare

Mai multa muzica

Cateva ore de muzica nu sunt suficiente pentru tine? Atunci trebuie sa alegi casti wireless cu etui de incarcare, ceea ce le va prelungi semnificativ timpul de functionare si le va permite sa fie depozitate in siguranta.

Casti in ear fara fir Dual Driver M4 PRO