Prezentari produse

Tableta de 10 inch

Mai multe posibilitati

Nu stii ce tableta sa cumperi? Alege o combinatie de functionalitate impresionanta, design elegant si pret atractiv. Toate acestea le vei gasi in modelul Kruger&Matz EAGLE 1072. Lasa-te surprins de posibilitatile pe care ti le va crea aceasta tableta!

Tableta de 10 inch 4GB RAM

Cu viteza mare

Utilizeaza intregul potential al tabletei EAGLE 1072! Dispozitivul este alimentat de un procesor Unisoc SC9863A cu 8 nuclee si 4 GB RAM. Aceasta combinatie garanteaza o functionare fara probleme si face din acest model o tableta perfecta pentru jocuri, navigarea pe internet sau vizionarea de filme.

Ce tableta sa alegi

Memorie suficienta

Tableta Kruger&Matz EAGLE 1072 are 64 GB de memorie interna, suficient pentru a stoca o multime de date si aplicatii. Cu toate acestea, daca ai nevoie de mai mult spatiu, poti utiliza slotul de card micro SD, care iti va permite sa extinzi memoria dispozitivului cu inca 128 GB.

Tableta cu Android

Functionare intuitiva

Alege EAGLE 1072 si experimenteaza confortul utilizarii noii versiuni de Android. Alegand acest model ai parte de o functionalitate sporita, operare intuitiva si acces la numeroase jocuri si aplicatii din Play Store.

Tableta cu internet

Libertatea comunicarii

Esti mereu pe drumuri? Uita de accesul la o conexiune mobila prin hotspot sau de cautarea unei retele Wi-Fi publice. Alege tableta cu modem LTE Kruger&Matz EAGLE 1072, care iti ofera acces permanent la Internet - indiferent unde te afli.

Tableta cu card SIM

Mereu conectat

Tabletele pentru invatarea la distanta sau conferinte online sunt acum o necesitate in fiecare casa. Pe langa camera din spate, Kruger&Matz EAGLE 1072 are si o camera frontala care iti permite sa folosesti mesageria vocala.

Tableta pentru filme

Doua difuzoare

Oamenii care apreciaza functionalitatea cauta dispozitive care se vor dovedi utile nu numai pentru munca, ci si pentru divertisment. EAGLE 1072 a fost echipata cu doua difuzoare care iti vor oferi un sunet foarte bun, facand dispozitivul perfect pentru vizionarea filmelor sau ascultarea muzicii.

Tableta de 10 inch Kruger&Matz

Baterie puternica

O baterie puternica de 6000 mAh va face chiar ca si tableta 10 inch, cum ar fi EAGLE 1072, sa poata fi folosita mai multe ore. In plus, dispozitivul se incarca prin conectorul USB-C, care, datorita structurii sale simetrice, reduce riscul de deteriorare a portului de incarcare.