Prezentari produse

Mixer orbital Teesa TSA3548

Mixer cu bol orbital Teesa TSA3548

Fiecare pasionat de gatit are nevoie de aparate electrocasnice bune, care sa faca testarea retetelor noi o adevarata placere. Mixerul cu bol rotativ cu o capacitate de 3,4 litri este fara indoiala un dispozitiv care ar trebui sa se gaseasca in fiecare bucatarie. Avand o putere de 500 W va facilita prepararea de produse de patiserie delicioase si va va permite sa va surprindeti oaspetii!

Mixer cu bol

Bol rotativ

Cautati solutii care sa va usureze munca in bucatarie? Mixerul cu bol rotativ este un dispozitiv care va face totul pentru tine. Vasul se roteste in jurul axei sale pentru a se asigura ca ingredientele sunt bine amestecate. Iar tu nu trebuie sa faci nimic altceva!

Ce mixer cu bol sa cumperi

5 viteze

Iti place sa ai totul sub control? Atunci cu siguranta veti aprecia controlul vitezei in 5 trepte a mixerului si funcția suplimentară Turbo. Aceasta functionalitate va va permite sa ajustati numarul de rotatii la produsele amestecate.

Mixer cu bol rotativ

Mixer detasabil

Teesa se concentreaza pe functionalitate! Daca amestecati mai putine produse sau aveti nevoie de mai multa libertate in timp ce amestecati, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati un buton pentru a detasa dispozitivul din bol si a-l transforma intr-un blender clasic.

Cum poti folosi diversele accesorii

Accesorii suplimentare

Daca vrei sa faci mai multe in acelsi timp, mixerul de bucatarie Teesa vine cu doua seturi de accesorii - teluri si agitatoare. Indiferent daca vrei sa prepari spuma pufoasa, sa amesteci aluatul pentru placinta cu mere sau sa framanti aluatul pentru paine, acest dispozitiv va fi un suport de neinlocuit.