Prezentari produse

Mixer Teesa

Mixer cu bol Teesa TSA3547 

Mixerul este un dispozitiv care este de mare ajutor, mai ales la prepararea de prajituri delicioase. De aceea, dacă va place sa va rasfatati familia sau prietenii cu dulciuri, mixerul ar trebui sa fie un must-have in bucatarie.

Mixer de bucatarie cu bol

Mixer cu bol

Mixerul automat Teesa vine cu o baza rotativa stabila cu un bol de 3,4 l. Este o solutie foarte confortabila deoarece bolul se roteste in jurul axei sale si amesteca toate ingredientele foarte bine, iar astfel iti va fi mai usor sa prepari aluatul.

Ce mixer cu bol sa alegi?

5 trepte de viteza

Mixerul Teesa, folosind o putere de 400 W, va va ajuta sa pregatiti si prajituri mai greu de framantat, cum ar fi aluatul de galuste. Puteti regla viteza de rotatie dupa nevoi, folosind un buton cu reglare in 5 trepte si Functia Turbo, care va accelera rapid la nivelul maxim.

Mixer manual cu bol rotativ

Ajutor multifunctional

Nu trebuie sa va intrebati daca sa cumparati un mixer cu sau fara bol. Alegand TSA3547, aveti un dispozitiv multifunctional pe care il puteti utiliza dupa cum doriti. Mixerul poate fi detasat cu un singur buton, transformandu-l intr-un mixer clasic.

Cum sa folosesti accesoriile mixerului

Accesorii suplimentare

Mixerul va va ajuta sa amestecati ouale si untul cu zahar, sa faceti aluat de paine sau crema pentru prajituri. Toate datorita telurilor si agitatoarelor incluse in set, pe care le puteti inlocui cu usurinta folosind butonul de eliberare situat pe carcasa mixerului.