Prezentare KM0561

Boxa Bluetooth Joy 2

Boxa Bluetooth Joy 2

Lasa-te purtat de muzica cu Kruger&Matz Joy 2! Asculta melodiile tale preferate oriunde ai chef! Acasa, in gradina sau in aer liber - muzica ta te poate insoti oricand. Nu doar sunetul pur va atrage atentia, deoarece acest difuzor Bluetooth te va incanta prin aspectul sau la prima vedere. Iluminarea eficienta, multicolora, va face ca petrecerea ta sa capete o atmosfera disco.

Mały głośnik bezprzewodowy

Cu potential

Boxa Bluetooth Kruger&Matz Joy 2 este echipat cu 2 drivere de gama medie si un tweeter de 1,5 inch, cu o putere totala de 20 W. In plus, acest model are doua diafragme pasive care accentueaza sunetul de bas.

Boxa portabila Bluetooth

Muzica wireless

Functia de baza a modelului Joy 2 este redarea muzicii fara fir de pe dispozitivele mobile - totul datorita tehnologiei Bluetooth. Este important de mentionat ca aceasta boxa are Bluetooth versiunea 5.1, ceea ce inseamna o conexiune mai rapida si un consum mai mic de energie.

Boxa Bluetooth

Multiple posibilitati

Desi Joy 2 este o boxa Bluetooth, redarea fara fir a unei liste de melodii de pe un smartphone nu este singura posibilitate de a asculta muzica. Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu un radio FM, port USB si intrare AUX, care iti va permite sa redai melodii de pe alte surse.

Portie dubla de muzica

O singura boxa nu este suficienta? Daca ai nevoie de o doza dubla de sunet, poti crea un sistem stereo prin imperecherea a doua boxe model Joy 2. Toate datorita tehnologiei True Wireless Stereo. Profita de posibilitatile pe care nu vi le ofera boxele Bluetooth obisnuite!

Boxa Bluetooth