Prezentari produse

Fierastrau circular cu acumulator Rebel Tools

Fierastrau circular cu acumulator Rebel Tools

Iti place sa faci lucrari de tamplarie de unul singur? Fierastraul circular pentru lemn de la Rebel Tools este un instrument obligatoriu in atelierul tau. Principalul avantaj al acestui dispozitiv este caracterul universal. Produsul are o reglare lina a unghiului si adancimii de taiere. Acum poti taia cu usurinta benzi, panouri de grinzi sau benzi de mascare.

Precizie ridicata

Daca doresti o taiere cu adevarat precisa, alege un fierastrau circular cu bara de ghidare. Accesoriul inclus iti va permite sa tai cu precizie de-a lungul materialului, fara a fi nevoie sa utilizezi unelte suplimentare. Important este ca turatia maxima a motorului de 4.000 rpm asigura o eficienta ridicata si, astfel, taierea rapida a diferitelor materiale, inclusiv lemn, materiale pe baza de lemn, placaj sau PAL.

Functionare fara fir

Poti uita de cablurile incurcate care iti limiteaza spatiul de manevra. Un fierastrau circular care functioneaza cu acumulator ofera in primul rand un confort ridicat la lucru. Acest dispozitiv este compatibil cu doua modele de acumulatori din seria Rebel Tools. In functie de nevoile tale poti cumpara un model de 2 Ah (RB-2001) sau 4 Ah (RB-2002). Alegerea unei baterii cu o capacitate mai mare iti va oferi pana la 40 de minute de utilizare continuă.

Siguranta si confortul muncii

Functionarea fara fir nu este singura caracteristica ce creste confortul in timpul lucrarilor de tamplarie. Datorita manerului ergonomic perfect profilat, bila circulara se afla ferm in mana. Sculele electrice Rebel Tools nu sunt doar confortabile, ci si sigure in utilizare, motiv pentru care lama de fierastrau este echipata cu o protectie care te va proteja de un posibil accident. In plus, dispozitivul are si un comutator de blocare care previne activarea accidentala.

Fierastaru circular Rebel Tools