Prezentare KM1073

Tableta de 10 inch

Perfecta din toate punctele de vedere

Foloseste intregul potential al tabletei EAGLE 1073 de la Kruger&Matz! Indiferent daca ai nevoie de o tableta pentru jocuri, navigare pe web, vizionare de filme sau invatare de la distanta. Acest model, echipat cu un ecran mare cu diagonala de 10,4” la rezoluție Full HD+, va veni in intampinarea asteptarilor tale si iti va oferi si mai mult divertisment!

Tableta de 10 inch
Tableta cu 8GB RAM si Android

Viteza ridicata de functionare

Daca nu stii ce tableta sa cumperi, asigura-te ca va uitati si la specificatiile tabletei EAGLE 1073, care este dotata cu un procesor puternic cu 8 nuclee, sustinut de 8 GB RAM. Astfel, tableta ta va face fata cu usurinta functionarii simultane a mai multor aplicatii sau redarii de filme si jocuri la rezolutie HD.

Ce tableta sa alegi

Memorie utila

Aplicatii pentru studiu, divertisment, munca si sanatate. In plus, o galerie foto extinsa si mai multe foldere cu fisiere importante. O poti avea oricand cu tine, datorita EAGLE 1073, deoarece această tableta are pana la 128 GB de memorie interna, care poate fi extinsa cu un card micro SD de 2 TB.

Tableta cu Android

Bine cunoscut

Alege EAGLE 1073 si simte confortul utilizarii noii versiuni de Android. Alegand acest dispozitiv, obtii o larga functionalitate, operare intuitiva si acces la numeroase jocuri si aplicatii din Magazinul Play.

Tableta cu internet

Fara limite

O tableta cu modem LTE este o solutie ideala pentru oricine nu doreste sa ia contact cu lumea virtuala dependenta de tethering si retele publice Wi-Fi. Utilizeaza slotul pentru cartela SIM din EAGLE 1073 si bucura-te de acces constant la Internet.

Tableta cu card SIM

Mereu in contact

Ai nevoie de o tableta pentru invatare la distanta pentru copilul tau? Sau poate astepti o videoconferinta cu colegii? Datorita camerei frontale, indiferent de nevoile tale, EAGLE 1073 va fi perfecta pentru comunicarea online.

Momente de relaxare

Este important sa iti faci timp sa te si relaxezi in timpul zilei. Chiar si atunci EAGLE 1073 va fi insotitorul perfect. Dispozitivul a fost echipat cu doua difuzoare care iti vor oferi un sunet foarte bun, perfect pentru vizionarea filmelor sau ascultarea muzicii.

Tableta pentru urmarirea filmelor

Mereu cu tine

Ia-ti tableta cu tine oriunde mergi si nu-ti face griji pentru descarcarea bateriei! Modelul EAGLE 1073 iti va asigura multe ore de utilizare confortabila, fara a fi nevoie sa o incarci.

Tableta Eagle 1073
Tableta Eagle 1073

Design atractiv

Kruger&Matz EAGLE 1073 nu are doar specificatii interesante - dispozitivul arata la fel de atractiv si la exterior. Acest model este o propunere pentru persoanele carora le place sa iasa in evidenta. Carcasa eleganta, alba, va avea cu siguranta multi fani.

Kruger&Matz EAGLE 1073