Prezentare KM0541

Dobre kolumny głośnikowe do 1500 zł

Set boxe coloana 2.0 Sonic Kruger&Matz

Boxele de calitate nu trebuie sa fie neaparat scumpe, iar dovada  este modelul Sonic 2.0 de la Kruger&Matz. Acest set te va surprinde nu numai cu o calitate ridicata a sunetului, ci si cu un design elegant. Carcasa neagra, furniruita cu lemn, ofera produsului clasa si il face sa arate grozav in orice interior.

Set coloane stereo

Sunet echilibrat

Sonic 2.0 de la Kruger&Matz este setul perfect de difuzoare active pentru acasa, care cu siguranta atrage atentia prin sunetul sau echilibrat. Doua difuzoare medii de 4 inch si un tweeter de 1 inch sunt responsabile pentru procesarea sunetelor din gama medie si treble.

Boxe coloana subtiri

Sunet puternic

Vrei sa auzi sunete de bas clare si profunde? Alege difuzoarele cu subwoofer Sonic 2.0 care gestioneaza cele mai joase frecvente cu un woofer de 8 inch. Important este ca driverul este situat in peretele lateral, datorita caruia s-a păstrat forma subtire a boxelor.

Coloane active pentru acasa

Mai puternic

Boxele cu amplificator incorporat sunt perfecte pentru persoanele care apreciaza solutiile practice. Daca decizi sa achizitionezi un astfel de model, poti fi sigur ca problemele legate de selectarea echipamentelor suplimentare si de cumpararea si conectarea cablurilor corespunzatoare vor disparea!

Coloane pentru acasa

Solutii practice

Modelul Sonic 2.0 de la Kruger&Matz are urmatoarele intrari: RCA, optice si coaxiale, prin urmare va fi perfect ca boxe TV. Dar asta nu este tot, a fost echipat si cu un port USB care iti permite sa redai muzica de pe medii de stocare externe.

Boxe coloana cu Bluetooth

Muzica fara fire

Nu stii ce boxe active sa cumperi? Cele mai bune vor fi cele a caror functionalitate iti va oferi o gama larga de posibilitati. Setul de difuzoare Sonic 2.0 este echipat cu o functie Bluetooth, astfel incat sa poti asculta o lista de melodii salvata pe smartphone, de exemplu.

Coloane active

Control facil

In setul Sonic 2.0 una dintre coloane are un panou de control. O serie de butoane amplasate acolo nu numai ca iti va permite sa reglezi volumul muzicii si al microfoanelor, dar iti permite si sa reglezi ecoul, bas-ul si inaltele.

Ce coloane active alegi pentru acasa

Telecomanda

Confortul ridicat de utilizare este important pentru tine? Desi boxele active Kruger&Matz Sonic 2.0 sunt echipate cu panoul de control mentionat anterior, acestea pot fi controlate si prin telecomanda. Astfel, te poti bucura de toate functiile boxelor tale fara a te ridica de pe canapea!

Coloane active Kruger&Matz