Prezentare RB-1033

Capsator de tapiterie cu acumulator 4V

Capsator de tapiterie cu acumulator 4V

Tapitarea mobilierului este un hobby popular al multor oameni astazi. Daca esti un pasionat de bricolaj, ai idei de restaurare a mobilierului vechi sau vrei sa iti faci singur un panou tapitat sau scaune tapitate, capsatorul de tapiterie din seria Rebel Tools este dispozitivul de care ai nevoie.

Capsator multifunctional

Tapitarea mobilierului cu material nu este singura functie a capsatorului cu acumulator Rebel. Acest dispozitiv iti permite sa utilizezi atat capse de dimensiuni de la 6 la 12 mm, cat si cuie de 10 mm, care in combinatie cu o viteza de 30 buc / min. il face de mare ajutor la multe locuri de munca, dar si in jurul casei tale. Poti utiliza capsatorul fara fir Rebel, de exemplu, pentru fixarea precisa a placilor, foliilor sau hartiei pe diferite tipuri de suprafete.

Ajutor de nadejde

Folosind capsatorul fara fir Rebel, poti fi sigur ca vei fi in siguranta atunci cand lucrezi. Pe langa comutator si intrerupator, produsul este echipat cu un dispozitiv de siguranta care nu va permite scoaterea capsei fara a apasa mai intai capsatorul pe suprafata materialului. O carcasa solida cu maner anti-alunecare, combinatia dintre greutate redusa si dimensiuni compacte, asigura o utilizare rapida, precisa si confortabila.

Capsator pentru tapiterie cu acumulator

Te intrebi care capsator pentru tapiterie va fi cel mai bun pentru tine: capsator electric sau fara fir? Alege confortul in utilizare si uita de cablurile incurcate. Produsul Rebel Tools are o baterie incorporata de 1500 mAh, care este suficienta pentru cateva ore de lucru neintrerupt in atelierul tau de acasa. Setul include si un cablu USB-C, datorita caruia poti incarca complet bateria dispozitivului in cateva ore.

Capsator de tapiterie cu acumulator