Prezentare KM1961

Mini sistem audio cu lampi KM 1961
Mini sistem audio cu lampi

Sistem pe lampi

Anii trec si mini sistemele stereo sunt inca extrem de populare. Singurul lucru care se schimba este functionalitatea acestora, asa ca nu ezita sa alegi un model care sa-ti satisfaca asteptarile. Ceea ce distinge sistemul audio Kruger&Matz KM 1961 este un preamplificator cu tub care mareste profunzimea, claritatea si dinamica sunetului.

mini wieża bluetooth

Redarea muzicii

Vrei sa asculti lista de redare preferata de pe smartphone, dar cu sunetul oferit de echipamentul tau Hi-Fi? Mini-sistemul Kruger&Matz are un modul Bluetooth care iti va permite sa redai muzica de pe telefon fara fir. In plus, functia NFC va permite dispozitivelor sa se imperecheze foarte rapid.

Mini sistem stereo

Radio digital

Iti place sa asculti emisiuni radio? Minisistemul Kruger&Matz KM 1961 iti ofera o astfel de posibilitate – in plus, la un sunet de foarte inalta calitate. Toate datorită radioului digital DAB+, care va furniza un semnal fara interferente.

Sistem cu CD player

Functionalitate larga

Sistemul stereo are o serie de facilitati care ii sporesc semnificativ functionalitatea. Pe langa CD player, intrare audio si iesire pentru casti, dispozitivul este echipat cu un port USB, care permite redarea muzicii, dar si incarcarea de dispozitive externe.

Sistem audio

Telecomanda

Un sistem audio de calitate ar trebui sa ofere, de asemenea, cel mai inalt nivel de confort in timpul utilizarii. Modelul KM ​​1961 este controlat de o telecomanda, astfel incat sa poti gestiona toate functiile fara să te ridici de pe canapea. Relaxeaza-te la maxim! 

Mini sistem in stil retro

Design cu stil

Echipamentele audio de acasa trebuie sa impresioneze nu numai prin calitatea inalta a sunetului, ci si prin aspectul sofisticat. Eleganta boxelor din lemn si a unitatii centrale a fost subliniata perfect de stralucirea calda a lampilor. Aceasta combinatie este complementul perfect pentru camera ta de zi.