Prezentare TSA3507

Blender Teesa

Set blender mana Teesa

Blenderul este un dispozitiv care ar trebui sa fie prezent in fiecare bucatarie. Modelul Teesa TSA3507 este un set care, pe langa accesoriul clasic de mixare, include si un tocator si un tel. Datorita acestui lucru, nu vei pregati doar cocktailuri racoritoare sau supe crema sanatoase, ci vei toca si legumele pentru salate sau vei bate frisca pentru desert. Profita la maximum de blenderul Teesa - si acesta poate face multe, pentru ca are o putere de 1200 W!


Blender puternic

Reglarea vitezei

Ajusteaza-l la nevoile tale! Unul dintre principalele avantaje ale blenderului Teesa este controlul in trepte al vitezei in intervalul de 9.000 - 15.200 de rotatii pe minut. Datorita acestui fapt, poti fi sigur că dispozitivul poate face fata atat produselor moi, cat si celor mai dure.

Blender manual 1200W

Functie turbo

Acum poti face si mai multe! Blenderul Teesa, pe langa controlul vitezei, are si un mod turbo, in care viteza creste pana la 16 580 de rotatii pe minut. Poti fi sigur ca produsul va face fata oricarei provocari!

Blender do smoothie

Capacitate mare

Alege solutii practice! Blenderul are un recipient suplimentar in set si astfel te va scuti de bataia de cap de a cumpara accesorii suplimentare. Mai mult, accesoriul atasat blenderului Teesa are capac, astfel incat sa poti depozita produsele in el dupa amestecare.

Blender cu chopper

Solutii practice

Care blender este cel mai bun pentru bucataria ta? Desigur, unul care iti va oferi o gama cat mai larga de optiuni atunci cand gatesti. Datorita atasamentului si recipientului suplimentar, blenderul Teesa va inlocui tocatorul. Uita de acum de tocatul manual!

Blender multifunctional

Functionalitate larga

Poti bate frisca cu un blender? Da, desigur! Modelul TSA3507 este un blender multifunctional cu tel inclus in set, care iti permite sa prepari aluat sau frisca pufoasa, perfecta pentru inghetata.

Blender pentru cocktailuri

Rezistenta ridicata

Otelul inoxidabil, din care sunt realizate lamele, varful blenderului si telul, garanteaza ca aparatul va functiona timp indelungat. Este important de mentionat faptul ca unul dintre avantajele otelului inoxidabil este rezistenta la temperaturi ridicate, ceea ce iti va permite sa amesteci si produse fierbinti.