Prezentare TSA0191

Cutit de paine

Cutit de paine

Iti incepi ziua pregatind micul dejun cu chifle crocante sau paine? Cutitul de paine Teesa TSA0191 este un accesoriu necesar in bucataria ta. Lama zimtata, combinata cu greutatea echilibrata optim si manerul ergonomic, fac cutitul perfect pentru felierea chiflelor proaspete si moi, precum si a painii mai tari si invechite.

Cutitul de paine TSA0191 este un produs perfect pentru oricine are nevoie zilnic de accesorii de inalta calitate, durabile si extrem de utile in bucatarie. Lama este realizata dintr-o foaie de otel de inalta calitate 3Cr13 + 430, datorita careia se distinge prin rezistenta ridicata, ascutire si rezistenta la coroziune. Poti curata cu succes cutitul in masina de spalat vase si cu siguranta ca il vei folosi ani de zile.

Ceea ce distinge cutitul de paine Teesa este, de asemenea, confortul ridicat de utilizare si designul elegant. Manerul confortabil cu opritor de siguranta pentru degete face ca produsul sa fie utilizat in siguranta, chiar si atunci cand ai mainile umede sau uleioase. Asa ca daca pretuiesti confortul, dar si partea estetica alege cutitul de paine Teesa. Combinatia eleganta de otel inoxidabil si maner negru il face sa se potriveasca perfect in orice bucatarie moderna!