Prezentare KM2207-1

Camera Wi-Fi exterioara Kruger&Matz Connect C30

Camera Wi-Fi exterioara Kruger&Matz Connect C30

Aveti grija de siguranta nu numai in apartamentul dumneavoastra, ci si in curte. Camera de exterior Kruger&Matz Connect C30 Wi-Fi va permite sa monitorizati ceea ce se intampla in fata casei 24 de ore pe zi. Puteti controla acest dispozitiv modern de pe smartphone, asa ca, indiferent unde va aflati, aveti intotdeauna controlul asupra situatiei. Verificati cat de practica si convenabila este o astfel de solutie!

Camera wifi exterioara

Pentru orice vreme

In primul rand, carcasa durabila, in conformitate cu clasa de rezistenta IP66, merita atentie. Camera de supraveghere Connect C30 este rezistenta la apa si la praf. Mai mult, este rezistenta la caldura, precum si la inghet. Detineti controlul asupra a ceea ce se intampla in curtea dumneavoastra in orice moment al anului!

Camera de exterior fara fir

Ajutor inteligent

Camera wireless Kruger&Matz Connect C30 este un adaos perfect pentru o casa inteligenta. Datorita conexiunii Wi-Fi, dispozitivul poate fi controlat de aplicația TuyaSmart, astfel incat, indiferent unde va aflati, puteti verifica oricand ce se intampla in curtea casei.

O camera de monitorizare buna

Atentie la detalii

Camera cu Wi-Fi Connect C30 este un dispozitiv ideal pentru persoanele care doresc sa vada fiecare detaliu. Acest model va permite sa inregistrati la o viteza de 20 de cadre pe secunda in rezolutie Full HD, ceea ce garanteaza o imagine foarte detaliata.

Camera IP de exterior

Protectie automata

Functionalitatea larga a camerei IP Kruger&Matz inseamna ca nimic din ce se intampla in curtea dumneavoastra nu va va scapa. Dispozitivul detecteaza miscarea si trimite o notificare catre smartphone-ul dumneavoastra, lucru ce va va permite sa reactionati rapid la orice amenintare.

Camera de noapte

Siguranta si dupa lasarea serii

Camera de supraveghere Kruger&Matz Connect C30 nu realizeaza inregistrari de inalta calitate numai in timpul zilei, ci si noaptea datorita utilizării LED-urilor IR cu o raza maxima de actiune de 10 metri, care ofera o imagine clara chiar si dupa lasarea intunericului.

Camera cu difuzor si microfon incorporat

Difuzor si microfon incorporat

Marele avantaj al camerei de monitorizare este posibilitatea comunicarii audio bidirectionale. Datorita microfonului si difuzorului incorporat, dispozitivul nu numai ca va permite sa observati pasiv imaginea, dar poate fi folosit si ca video interfon.

Camera rotativa pentru exterior

Pentru a vedea mai multe

Camera rotativa Kruger&Matz a fost proiectata astfel incat sa o puteti adapta la nevoile dumneavoastra. Dispozitivul are capacitatea de a regla unghiul de vizualizare - 350° pe orizontala si 110° pe verticala - ceea ce va reduce zonele ce nu pot fi vizibile.

Camera cu senzor de inregistrare si miscare

Sub observatie constanta

Connect C30 a fost echipata cu un cititor de card SD cu o capacitate maxima de 128 GB, care, in combinatie cu compresia H.264 utilizata, reduce semnificativ dimensiunea spatiului ocupat pe disc. Mai mult, dispozitivul va permite, de asemenea, sa salvati materialul inregistrat in cloud.