Prezentari produse

Sistem monitorizare Wi-Fi Kruger&Matz Connect C200

Sistem monitorizare exterior Wi-Fi Kruger&Matz Connect C200

Connect C200 este un set de camere fara fir de inalta calitate cu un registrator, care este perfect ca sistem de monitorizare pentru acasa sau pentru afaceri. Ai la dispozitie 4 camere cu un unghi de vizualizare de 75,7° si o raza de actiune de pana la 300 de metri. Important, carcasa lor etansa le face rezistente la conditiile meteorologice. Functionarea lor corecta nu va fi afectata de caldura mare, ploi intense sau inghet, asa ca te vor ajuta sa fii in siguranta pe tot parcursul anului.

Set de monitorizare ip wireless wifi

Observare constanta

Tine mereu totul sub control! Datorita conectivitatii Wi-Fi, setul de monitorizare exterior Connect C200 poate fi controlat de pe un smartphone folosind aplicatia TuyaSmart. Indiferent de locul unde te afli, poti oricand sa verifici ce se intampla in curtea ta.

Ce camera alegi pentru monitorizare externa

Control clar

Connect C200 de la Kruger&Matz este perfect pentru persoanele care au nevoie de inregistrari de inalta calitate de la sistemul lor de monitorizare! Acest set iti permite sa inregistrezi la o viteză de 20 de cadre pe secunda la rezolutie Full HD. Acest lucru garanteaza o imagine detaliata, chiar si in conditii meteorologice dificile.

Monitorizare externa

Protectie automata

Reactioneaza rapid la orice amenintare! Datorita detectorului de miscare, o notificare va veni pe telefon atunci cand un intrus apare in curte. In plus, sistemul de monitorizare Kruger&Matz are o caracteristica cevă permite inregistrarea automata atunci cand este detectata miscare.

Set de monitorizare pentru acasa

Siguranta si dupa intuneric

Venirea intunericului nu trebuie sa insemne schimbarea calitatii inregistrarilor tale! Camerele de supraveghere Kruger&Matz sunt echipate cu LED-uri IR cu o raza de actiune de pana la 30 de metri, care vor oferi o imagine clara si dupa intuneric.

Set camere wifi

Conectivitate wireless

Fara indoiala, unul dintre cele mai importante avantaje ale acestui set de monitorizare IP este utilizarea comunicarii Wi-Fi. Camerele foto se imperecheaza automat cu cu inregistratorul si fara fir. Daca apreciezi solutiile comode si practice, Connect C200 este doar pentru tine!

Kit monitorizare usor de asamblat

Memorie buna

Inregistratorul inclus in set suporta discuri cu o capacitate maxima de 4 TB. Aceasta capacitate este suficienta pentru pana la o luna de inregistrari in format Full HD de inalta calitate. Datorita sistemului de monitorizare Kruger&Matz Connect C200, nimic nu iti va scapa atentiei.