Prezentare TSA0174

Plansa silicon si sucitor

Plansa silicon si sucitor Teesa

Un set multifunctional 2 in 1, care include plansa de patiserie si sucitorul Teesa, este un must-have in bucataria fiecarui pasionat de gatit. Datorita acestuia, poti pregati confortabil produse de patiserie perfecte pentru familie si prieteni.

Plansa de silicon

Uita de plansele din lemn grele si voluminoase. Plansa din silicon pentru tort din setul Teesa adera perfect de blatul mesei si astfel nu aluneca atunci cand lucrezi. In plus, suprafata sa poroasa impiedica aluatul sa se lipeasca, asa ca nu trebuie sa-l stropesti cu faina.

Plansa de patiserie din silicon are un alt avantaj. Pe suprafata sa exista cercuri utile cu un diametru inscris si rigle laterale. Datorita lor, poti masura perfect un aluat de pizza pentru a-ti incanta oaspetii! De asemenea, nu trebuie sa iti faci griji pentru faptul ca bucataria ta are putin spatiu pentru depozitarea accesoriilor. Dupa ce ai terminat treaba este suficient sa speli plansa, sa o rulezi si sa o pui intr-un sertar.

Sucitor practic

Setul TSA0174 include si un sucitor al carui invelis de silicon nu se lipeste de aluat, asigurand astfel confort maxim in timpul lucrului. In plus, primesti 3 perechi de discuri, pentru reglarea grosimii aluatului.