Prezentari produse

Telefon Kruger&Matz IRON 3
Telefon mobil compact

Telefon mobil compact

Telefonul mobil IRON 3 de la Kruger&Matz este un dispozitiv potrivit pentru persoanele care nu au nevoie zilnic de functii avansate, dar apreciaza fiabilitatea si durabilitatea unui telefon mobil. Un telefon compact traditional, cu ecran si tastatura, iti va permite sa ramai in contact cu familia sau colegii.

Telefon

Pentru lucrul in conditii dificile

Te intereseaza un telefon mobil foarte rezistent? Carcasa ranforsata a telefonului IRON 3 il face perfect pentru a fi folosit chiar si in cele mai dificile conditii. Nivelul de protectie IP68 inseamna ca telefonul este rezistent la praf si la imersiunea in apa.

Telefon Kruger&Matz IRON 3
Conexiune wireless

Conexiune wireless

Kruger&Matz IRON 3 are tot ce ai nevoie pentru o zi lunga de lucru. Telefonul are, printre altele functie Bluetooth care permite schimbul de date fara fir. Este util mai ales atunci cand doresti sa folosesti dispozitive hands-free la serviciu.

Telefon Dual SIM

Telefon Dual SIM

Functia Dual SIM este utila in special atunci cand ai numere de telefon separate, de exemplu, pentru afaceri si personal. Datorita Dual SIM, suportul pentru doua carduri SIM este posibil intr-un singur telefon si astfel nu trebuie sa ai mereu doua dispozitive cu tine!

Baterie puternica

Telefon pe care te poti baza

Daca nu ai timp sa faci compromisuri, telefonul Kruger & Matz IRON 3 este pentru tine. Intr-o carcasa compacta are o baterie de 2500 mAh, ceea ce inseamna ca il poti folosi multe ore la rand.