Prezentari produse

Casti in-ear wireless cu power bank
Casti in-ear wireless

Simte sunetul

Simte spatiul neclintit plin de sunetele tale preferate. Castile wireless M6 au drivere de 13 mm care ofera un sunet clar si profund, comparabil cu modelele clasice cu cablu.

Słuchawki bezprzewodowe bluetooth

Muzica fara limite

Nu lasa nimic sa interfereze cu pasiunea ta pentru muzica. Modelul de casti M6 se conecteaza intre ele datorita functionalitatii avansate folosind tehnologia Bluetooth 5.1, oferindu-ti libertate deplina. Mai mult, versiunea Bluetooth 5.1 ofera conexiuni wireless si mai fiabile.

Casti fara fir cu functionare indelungata

Timp de functionare indelungat

Castile intraauriculare Kruger&Matz M6 sunt echipate cu baterii de 25 mAh, care vor oferi pana la 5 ore de functionare, atat la ascultarea muzicii, cat si la apelurile telefonice.

Casti cu etui de incarcare si power bank

Etui si power bank

Etuiul pe care il primesti impreuna cu castile fara fir M6 iti permite sa le incarci si sa le depozitezi in siguranta. Datorita bateriei incorporate de 2200 mAh, acesta devine un power bank care iti permite sa reincarci alte dispozitive.

Touchpad

Control total

Lipsa cablului nu reduce functionalitatea castilor wireless M6. Ai control asupra lor datorita panoului tactil plasat pe fiecare casca. Cu doar cateva atingeri, poti gestiona apelurile, muzica si poti porni asistentul vocal.

Casti fara fir cu microfon

Conversezi cu usurinta

Modelul de casti Kruger&Matz M6 inseamna nu numai acces constant la muzica ta preferata. Microfonul incorporat face ca acest model sa iti foloseasca si drept set cu casca, ceea ce iti va permite sa vorbesti liber in timp ce conduci sau faci diverse comisioane in oras.

 Smukły design