Prezentare KM1089

Tableta Kruger&Matz cu tastatura

Birou mobil

Esti interesat de o tableta pentru copil dar pe care sa o poti folosi si tu pentru biroul de acasa? EDGE 1089, datorita tastaturii QWERTY de dimensiune normala, se transforma rapid si usor intr-un adevarat instrument de lucru. Dupa deconectarea tastaturii, poti utiliza dispozitivul in modul tableta pentru a naviga liber pe web sau pentru a te relaxa urmarind serialele preferate.

Tableta Kruger&Matz cu ecran 10”

Ecran de 10 inch

Realizat cu tehnologia IPS, ecranul de 10,1 inch cu o rezolutie de 1280 x 800 px, garanteaza ca lucrul pe acest dispozitiv va fi o placere, indiferent daca vizionezi filme, creezi documente sau navighezi pe internet.

Tableta Kruger&Matz cu procesor Intel

Tableta cu procesor Intel

Procesorul Intel® Celeron® N4020 dual-core tactat la o frecventa de pana la 2,8 GHz si cipul grafic Intel® UHD Graphics 600 creeaza un intreg armonios. Aceasta combinatie face ca EDGE 1089 sa functioneze eficient, chiar si atunci cand rulează programe si aplicatii mai solicitante.

Tableta Kruger&Matz z pamięcią 4 RAM

Dotari eficiente

Tableta Kruger&Matz EDGE 1089 este echipata cu 4 GB RAM DDR3 si 128 GB memorie interna. O astfel de capacitate iti va permite sa pastrez toate fisierele si documentele necesare pe dispozitiv. Cu toate acestea, daca vrei sa marest memoria interna a tabletei, o poti face cu un card microSD de pana la 128 GB.

Tableta Kruger&Matz cu Windows 11

Tableta cu Windows 11

Tableta EDGE 1089 functioneaza cu sistemul de operare Windows 11. Datorita acestuia, ai garantia sigurantei si a functionarii mai rapide, precum si operarea comoda a ferestrelor si aplicatiilor.

Tableta Kruger&Matz cu card SD si mini HDMI

O multitudine de posibilitati

Confortul utilizarii tabletei EDGE 1089 este sporit de numarul mare de porturi din dotare. Pe langa cititorul de carduri de memorie, ai la dispozitie printre altele iesire pentru casti si mini HDMI, USB-C pentru transferul de date, precum si un port USB 3.0 pentru conectarea, de exemplu, a unui mouse sau a unei unitati flash USB. Daca acest lucru nu este suficient, un port USB 2.0 suplimentar a fost plasat pe tastatura.

Tableta Kruger&Matz cu Windows 11