Prezentare TSA5050

Aspirator robot cu aplicatie Teesa

Aspirator robot Teesa SMART VAC 2

Daca iti petreci timpul zilnic dand cu aspiratorul pentru a avea mereu casa curata, avem o solutie pentru tine! Aspiratrul robot TEESA SMART VAC 2 este ajutorul tau de nadejde!

3 tryby sprzątania

3 moduri de curatare

Teesa SMART VAC 2 are 3 moduri de curatare. Poti alege sa cureti intr-un anumit loc, de-a lungul zidurilor sau aleatoriu. Porneste aspiratorul robot de la Teesa oricand vrei si lasa-l sa se ocupe zilnic de curatenie!

2 niveluri de putere de aspirare

Curatare eficienta

Aspiratorul robot Teesa SMART VAC 2 este echipat cu un sistem automat de curatare, in al carui centru se afla fanta de aspirare din partea de jos a dispozitivului. Datorita puterii de aspirare reglabile poti fi sigur ca podeaua ta va fi intotdeauna perfect curata.

Revenire automata la statia de incarcare

Revenire automata la statia de incarcare

Atunci cand alegi un robot de curatare Teesa, nu trebuie sa iti faci griji pentru nimic. Dupa terminarea curateniei sau cand nivelul bateriei scade semnificativ, aspiratorul se va intoarce singur la statia de andocare.

Aspirator robot Teesa

Un real ajutor

Aspiratorul robot SMART VAC 2 a fost creat pentru a te ajuta sa faci curat in fiecare colt al casei tale. Produsul are o inaltime redusa, iar astfel poate curata cu usurinta podelele chiar si sub mobila mai joasa. MAi mult, aspiratorul robot de la Teesa poate aspira majoritatea suprafetelor dure si covoarele cu fir scurt.

Odkurzacz z filtrem HEPA

Aspirator cu filtru HEPA

Ai alergii si nu stii ce aspirator robot va fi potrivit pentru tine? Alege un model cu filtru HEPA care poate curata particule de murdarie, virusi, bacterii si alti microbi. Bucura-te de o podea curata si aer curat in casa ta!

Aspirator robot cu telecomanda

Aspirator robot cu telecomanda

Aspiratorul robot de la Teesa are o telecomanda in set care iti permite sa il localizezi rapid, sa incepi sau sa opresti robotul, sa indici directia de aspirare, sa reglezi puterea si sa il trimiti la statia de andocare.