Prezentare KM0265UHD-S5

Televizor Smart 65 inch Kruger&Matz
Telewizor dvb-t2/hevc

Gata pentru schimbare

Televizorul Kruger&Matz este adaptat pentru a primi DVB-T2 cu suport pentru codecul H.265 HEVC. Datorita acestui fapt, vei putea prinde programele tale preferate de televiziune digitala terestra si dupa modificarile la standardul de difuzare.

Uita-te la un televizor de 65 inch

Imagine mereu perfecta

Folosesti antena TV, iar calitatea imaginii nu este buna mereu? Cu televizorul Smart de la Kruger&Matz nu vei avea aceasta problema! Produsul are caracteristica de noise reduction, astfel ca vei putea urmari programele preferate fara probleme.

Televizor smart

Vino in lumea divertismentului

Ai deseori impresia ca televiziunea digitala nu iti ofera tot ceea ce doreai? Televizoarele Kruger&Matz iti ofera mai mult! Datorita modemului Wi-Fi incorporat si portului RJ-45 este usor sa te contectezi la o retea, accesand browser-ul de internet, Youtube si Netflix. Posibilitatile sunt nelimitate!

Televizor cu Netflix

Filme si seriale oricand doresti

Urmareste filme, seriale si alte programe in rezolutie Ultra HD oricand si oriunde cu abonamentul tau Netflix.

Cum transferi imaginea de pe telefon pe televizor

Pe ecran mare

Te intrebi cum sa iti conectezi telefonul la televizor? Nimic mai usor! Mai ales daca ai un televizor de 65 inch inteligent Kruger&Matz. Dispozitivul a fost echipat cu functia de afisare Wi-Fi, care iti permite sa transmiti fara fir continut de pe un dispozitiv mobil direct pe ecranul televizorului.

Televizor cu inregistrare

Vizioneaza mai tarziu

Ai pierdut din nou un episod din serialul tau preferat? Un televizor cu inregistrare USB va fi o solutie excelenta pentru tine. Functia DVR permite inregistrarea programelor pe o unitate externa - astfel tu decizi ce si cand vizionezi!

Cum se conecteaza consola la televizor

Poti mai mult

Televizorul inteligent Kruger&Matz a fost echipat cu o serie de porturi, datorita carora poti conecta dispozitive suplimentare in orice mod, transformandu-l intr-o platforma de divertisment multimedia. Urmaresti filme, poti conecta o consola de jocuri sau un sistem home theatere si profiti la maximum de televizorul tau.

Design subtire

Design subtire

Datorita designului subtire, televizorul Kruger&Matz de 65 inch va arata grozav, indiferent daca il asezi pe un dulap sau il montezi pe perete. Mai mult, carcasa intr-o nuanta de negru ii confera stil, facandu-l sa se armonizeze perfect cu decorul sufrageriei tale.