Prezentare KM1070.1

10-Tableta 10 inch Full HD

Si totul e mai clar!

Afisajul este o componenta cheie a tabletei. Ecranul Full HD de 10,5 inch cu care este echipata EAGLE 1070 atrage atentia prin luminozitatea ridicata a imaginii si gama larga de culori. Acest lucru asigura o reproducere mai buna a culorilor si o imagine clara - chiar si atunci cand utilizezi dispozitivul afara in zilele foarte insorite.

Memorie puternica

Tableta Kruger&Matz EAGLE 1070 iti va permite sa stochezi o cantitate foarte mare de fisiere, muzica si aplicatii diverse. Dispozitivul are 128 GB memorie interna, care poate fi dublata cu un card de memorie.

La viteza mare

EAGLE 1070 ruleaza pe un procesor MediaTek Helio P60 cu 8 nuclee, cu 6 GB RAM. O astfel de combinatie garanteaza o functionare lina si face acest model perfect pentru a fi folosit ca tableta de jocuri. Profita la maximum de posibilitatile oferite de Play Store!

Tableta cu Android 10

Punct ochit, punct lovit

EAGLE 1070 este o tableta cu Android 10, deci alegand acest model vei obtine un dispozitiv extrem de intuitiv si usor de utilizat. Mai mult, o serie de functii utile, inclusiv navigare prin gesturi imbunatatita si o tema intunecata care minimizeaza oboseala ochilor, imbunatatesc semnificativ confortul utilizarii tabletei.

Tableta pentru Internet

Libertatea de a comunica

Ai nevoie de o tableta pentru Internet? Nu te limita la Wi-Fi gratuit sau la acces la o conexiune mobila prin hotspot. Kruger&Matz EAGLE 1070 are un modem LTE incorporat si doua sloturi SIM, astfel incat sa poti utiliza si Internetul preplatit.

Tableta cu camere foto

Ramai conectat

Videoconferinta pentru lucru? Sau poate o conversatie cu prietenii? Conversatiile prin mesaje instantan au devenit ceva obisnuit, motiv pentru care EAGLE 1070, pe langa camera din spatele dispozitivului, are si o camera frontala de 5 Mpx. Ramai in legatura cu toata lumea!

Tableta cu GPS

Drept la destinatie

Calatoresti mult si folosesti des navigatia auto? Uita de un dispozitiv suplimentar in masina - alege o tableta cu GPS pentru a putea folosi hartile Google mereu actualizate. Cu EAGLE 1070, veți găsi intotdeauna directia corecta si vei ajunge cu usurinta la destinatie.

Tableta cu difuzore stereo

Auzi diferenta

Vrei ca tableta ta sa iti ofere nu numai imagini de inalta calitate, ci si sunet? Kruger&Matz EAGLE 1070 este echipata nu cu unul, ci cu doua difuzoare, ceea ce imbunatateste semnificativ sunetul. Incearca si vezi ce diferenta fac difuzoarele stereo!

Tableta cu baterie puternica

Baterie puternica

Bateria rezistenta cu o capacitate de 7000 mAh utilizata pentru EAGLE 1070 iti va permite sa utilizezi tableta timp de multe ore. Mai mult, dispozitivul se incarca prin conectorul USB de tip C, care, datorita structurii sale simetrice, reduce riscul de deteriorare a portului de incarcare.

Tableta pentru calatorii

Confort in toate privintele

Kruger&Matz EAGLE 1070 nu are doar specificatii interne deosebite - dispozitivul arata la fel de atractiv la exterior. Vei aprecia carcasa subtire, de culoare neagra. In plus, tableta este usoara și, prin urmare, confortabil de utilizat. Folosirea ei este pura placere!

Tableta Eagle 1070