Prezentare PY-DVR002

Unghi larg de vizualizare

Unghi larg de vizualizare

DVR-ul auto Peiying Basic D110 are o lentila cu unghi larg de vizualizare de 120°, care care garanteaza inregistrarea unei imagini complete a ceea ce se intampla in fata capotei automobilului. Extrem de util, mai ales cand se determina vinovatia in cazul unei coliziuni.

Inregistrare in rezolutie HD

Inregistrare in rezolutie HD

DVR-ul auto permite inregistrarea in rezolutie HD la 30 cadre pe secunda. In plus fata de calitatea excelenta a inregistrarilor, dispozitivul va permite sa fotografiati la o rezolutie maxima de maxim 3 Mpx. Toate materialele pot fi salvate pe un card micro SD de 32 GB.

Functie de inregistrare automata

Functie de inregistrare automata

DVR-ul auto Peiying PY-DVR002 are o functie de pornire automata a inregistrarii pentru un confort sporit in utilizare. Este foarte util deoarece dispozitivul este gata de functionare imediat ce soferul porneste masina.

Inregistrare cu sunet

Inregistrare cu sunet

Dispozitivul are un microfon incorporat si un difuzor care permite inregistrarea si redarea inregistrarilor cu sunet. Filmele pot fi redate mai tarziu pe DVR si pe computer.

DVR cu functie de detectare a miscarii

DVR cu functie de detectare a miscarii

De asemenea, DVR-ul te va ajuta sa cresti siguranta masinii tale atunci cand esti parcat. Dupa ce a fost lasat in modul de asteptare, dispozitivul analizeaza in mod constant imaginea, iar o miscare brusca va incepe inregistrarea.