Prezentare PY-DVR011

Unghi larg de vizualizare

Unghi larg de vizualizare

DVR-ul auto Peiying Basic D180 are o lentila cu unghi larg de vizualizare de 130°, care care garanteaza inregistrarea unei imagini complete a ceea ce se intampla in fata capotei automobilului. Extrem de util, mai ales cand se determina vinovatia in cazul unei coliziuni.

Inregistrare in rezolutie FHD

Inregistrare in rezolutie FHD

DVR-ul auto permite inregistrarea in rezolutie FHD la 30 cadre pe secunda. In plus fata de calitatea excelenta a inregistrarilor, dispozitivul va permite sa fotografiati la o rezolutie de maxim 12 Mpx. Toate materialele pot fi salvate pe un card micro SD de 32 GB.

Functie de inregistrare automata

Functie de inregistrare automata

DVR-ul auto Peiying PY-DVR011 are o functie de pornire automata a inregistrarii pentru un confort sporit in utilizare. Acest aspect este foarte util deoarece dispozitivul este gata de functionare imediat ce soferul porneste masina.

Inregistrare cu sunet

Inregistrare cu sunet

Dispozitivul are un microfon si un difuzor incorporate, permitand inregistrarea si redarea inregistrarilor cu sunet. Poti previzualiza inregistrarea mai tarziu atat pe afisajul de 4” al DVR-ului, cat si pe computer.

Senzor G

Senzor G

Functionalitatea DVR-ului este crescuta de senzorul G care functioneaza ca o adevarata cutie neagra, salvand inregistrarea in situatia unei coliziuni sau a unui accident, chiar atunci cand masina este in parcare.

Camera spate

Camera spate

DVR-ul auto are inclusa si o camera spate ce inregistreaza ce se intampla in spatele masinii, dar care poate fi folosita si ca si camera marsarier. Marele avantaj il reprezinta LED-urile ce te ajuta mult in manevrarea pe timp de noapte.

DVR cu functie de detectare a miscarii

DVR cu functie de detectare a miscarii

De asemenea, DVR-ul te va ajuta sa cresti siguranta masinii tale atunci cand este parcata. Dupa ce a fost lasat in standby, dispozitivul analizeaza in mod constant imaginea. In cazul unui impact sau soc, camera va incepe automat inregistrarea, chiar in cazul unei coliziuni in parcare.