Prezentari produse

Tweetere si subwoofer
Parte din sistemul KM1662, subwoofer-ul, impreuna cu cele doua tweetere si butonul de ajustare a volumului, creaza un tot cu adevarat armonios. Un aspect important este faptul ca functionalitatea vine in completarea designului. Setul KM1662, in functie de dorinta utilizatorului, poate avea multiple utilizari, de exemplu ca speaker cu Bluetooth, difuzor cu doua intrari AUX sau ca set de boxe pentru calculator.
Un dispozitiv care se adapteaza nevoilor tale
Dispozitivele marcii Kruger&Matz sunt realizate pentru a raspunde chiar si cerintelor celor mai exigenti utilizatori. Datorita acestui lucru, sistemul 2.1 KM1662 este echipat cu doua intrari AUX, prin care poti asculta muzica, de exemplu de la telefon. Mai mult, Bluetooth-ul ofera conectivitate wireless fara sa fie nevoie sa achizitionezi cabluri in plus.
Design futurist
Sistemul KM1662 este realizat pentru cei care apreciaza estetica remarcabila si solutiile neconventionale. Speaker-ele cu design personalizat impresioneaza prin originalitate si vor sublinia cu siguranta stilul original al proprietarului lor.