Prezentari produse

Boxele Active Journey 2.0 au fost realizate pentru toti cei care cauta atat o calitate buna a sunetului, cat si eleganta. Datorita amplificatorului incorporat dispare necesitatea de a cumpara alte echipamente suplimentare si nevoia de a conecta multe cabluri. Nu iti ramane decat sa te bucuri de sunetul muzicii sau al videoclipurilor urmarite. 

Setul contine doua coloane cu 3 cai cu putere de iesire de 2 x 60 W. In partea din fata a fiecareia se afla doua woofere de 4 inch si un tweeter de 1 inch cu magnet de neodim si membrana de matase de inalta calitate. In completare vine un woofer de 8 inch care produce un sunet profund extraordinar, iar faptul ca este localizat pe partea laterala a coloanei contribuie la aspectul subtire al acesteia. 

Setul Journey ofera o gama larga de posibilitati. Pe langa receptionarea unui numar mare de statii radio, permite redarea de continut audio de pe playere media prin RCA sau portul USB. Cei care au o multitudine de melodii pe smartphone vor aprecia conectarea rapida prin Bluetooth.

Coloanele audio active Journey 2.0 nu dezamagesc in ceea ce priveste performanta, avand cu siguranta admiratori in randul celor care apreciaza estetica. Coloanele subtiri din lemn furniruit negru vor arata bine in orice incapere!
km0511-ar-0.jpg