Prezentari produse


Amplificatorul HD4347 cu 5 canale este solutia ideala pentru cei care vor sa isi completeze echipamentul home audio. Carcasa eleganta din aluminiu ascunde o multitudine de optiuni pentru a-ti crea propriul centru de distractie. Puterea de 5x 80 W (6 Ohmi) iti ofera garantia unui sunet surround puternic si dinamic, iar terminalele difuzorului placate cu aur reprezinta o garantie a transferului optim al semnalului si a unei functionari de durata.

Panelul frontal include, printre altele, butoane pentru a controla cu usurinta dispozitivul, inclusiv selectarea sursei de iesire, radio si ajustarea modului de redare. Amplificatorul poate fi comandat si prin telecomanda.

HD4347 este adaptat pentru a functiona cu semnal 4K. Dispozitivul are o serie de iesiri, atat analogice, cat si digitale, astfel incat poti conecta cu usurinta un televizor sau subwoofer. Cinci intrari HDMI iti permit sa conectezi o consola, DVD sau Blu-Ray. Marele avantaj este ca iti permite sa-ti conectezi castile, si sa te bucuri de un sunet de calitate fara sa ii deranjezi pe ceilalti membrii ai familiei. Cei care au o multitudine de melodii stocate pe telefon pot folosi functia Bluetooth, pentru o conectare usoara, iar cei care vor sa fie la curent cu ultimele melodii difuzate de statiile radio vor aprecia tuner-ul incorporat..