Prezentari produse

Vezi mai multe
KM0232 ofera mult mai mult decat televizoarele din aceeasi gama de pret. Ecranul cu diagonala de 32 inch si raportul imaginii de 16:9 iti va da posibilitatea de a vedea mult mai clar. Rezolutia HD de 1366x768 px este completata de contrast de 1000:1. Cireasa de pe tort este timpul de raspuns de 5 ms, care permite redarea lina a scenelor dinamice; iluminarea LED si unghiul de vizibilitate de H:160°, V:150° contribuie la confortul vizionarii.
Modern si cu stil
KM0232 este caracterizat prin eleganta si stil. Modern si cu design minimalist va atrage cu siguranta atentia iubitorilor de produse electronice. Modelul KM0232 impresioneaza prin versatilitate si linii inguste, televizorul avand un stil individual care se potriveste perfect in spatiul tau de acasa.
O multitudine de posibilitati
Priveste la televizor timp indelungat; televizorul Kruger&Matz merge un pas mai departe, avand si alte caracteristici pe langa functia de baza de a putea urmari diverse canale TV. Avand o multitudine de porturi de intrare modelul KM0232 este mai mult decat un televizor, este o adevarata platforma de divertisment multimedia. Televizorul are doua porturi HDMI si un port USB. Portul HDMI garanteaza o transmisie de calitate a imaginii, iar portul USB iti permite sa vizionezi filmul preferat de pe un stick USB, asigurand confort si versatilitate.
Free DVB-T
Brandul Kruger&Matz stie cat de importanta este universalitatea echipamentelor si usurinta in operare. Astfel, am echipat televizoarele noastre cu tuner DVB-T/ DVB-T2/ C si tuner analog, datorita carora nu va mai trebui sa achizitionezi echipamente suplimentare pentru a viziona anumite canale TV. Comoditate si complexitate intr-un singur dispozitiv!
Poarta deschisa catre lumea SmartTV
Alegand televizorul Kruger&Matz KM0232 obtii nu numai un televizor, ci si posibilitatea de a-i creste functionalitatea. In oferta sa Kruger&Matz are si Android Dongle, putand sa-ti transformi dispozitivul intr-un Smart TV. Depinde de tine cum sa folosesti potentialul televizorelor Kruger&Matz.