Prezentari produse


Avantaje clare
LIVE 3+ ofera aceleasi avantaje ca si modelul precedent. Primul avantaj este ecranul IPS de 5.2 inch, Full HD, care reproduce si in cele mai largi unghiuri culorile imaginii. Mai mult, chiar daca are un ecran de mai mari dimensiuni, caracasa este realizata in asa fel incat poti folosi toate functiile telefonului chiar numai cu o singura mana. Un alt aspect pozitiv? Display-ul telefonului LIVE 3+ este mai puternic datorita sistemului Gorilla Glass ™ aflat la a treia generatie, fiind astfel mai durabil si mai rezistent la zgarieturi.
Indrazneste mai mult
Functionarea buna este garantata pentru LIVE 3+ de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 615, cu 3 GB memorie RAM. Iti plac provocarile? Vezi cat de usor vizionezi un videoclip Full HD, te poti bucura de jocuri si aplicatii avansate. Memoria incorporata de 32 GB, care poate fi extinsa cu card microSD iti va permite sa ai fisierele importante mereu cu tine.
Dubla bucurie
Bucuria este unul din acele lucruri care care se multiplica atunci cand e impartasita cu ceilalti. Cu doua camere incorporate LIVE 3+ iti ofera o dubla satisfactie: poti face usor poze, dar si videoclipuri. Camera fata de 5 megapixeli va fi utila pentru comunicarea pe internet si pentru selfie-uri. Cel mai mare avantaj este faptul ca este echipat cu camera spate de 16 megapixeli dublu iluminata LED, potrivita pentru a imortaliza momente unice. Distractie placuta!
Functionare indelungata
Smartphone--ul LIVE 3+ raspunde tuturor asteptarilor tale. Pe zi ce trece va deveni de neinlocuit datorita celor doua baterii cu o capacitate totala de 6000 mAh. Solutia inovativa folosita de Kruger & Matz pentru LIVE 3+ te ajuta sa folosesti specificatiile avansate ale smartphone-ului chiar si pentru cateva zile la rand. Daca bateria de 2480 mAh se descarca, nu este nevoie sa inchizi telefonul, poti adauga bateria suplimentara cu o capacitate de 3520 mAh. Astfel, ai totul sub control.
La un alt nivel
Live 3+ este echipat cu USB Tip C si cu un cablu USB 3.1 dedicat, care poate transfera date la o viteza de pana la 10 GB/s, de doua ori mai mare decat in cazul microUSB standard. Acesta nu este singurul avantaj al conectorului USB de tip C. Este mult mai usor sa iti conectezi telefonul la computer sau sa conectezi corect alimentatorul, fara a mai exista posibilitatea de a strica portul. Prin designul sau simetric, USB 3.1 rezolva aceasta problema.