Prezentari produse


Vezi mai multe
Ceea ce-ti atrage atentia imediat cum pornesti ultrabook-ul Kruger&Matz Explore 1401, este tehnologia IPS, display-ul Full HD de 14 inch si rezolutie de 1920x1080px. Comparativ cu alte ecrane standard oferite de alte dispozitive asemanatoare acesta asigura o mai buna vizualizare a detaliilor, fiind astfel mai usor de folosit chiar si pentru mai multe ore la rand.
Confortul unei functionari rapide
Explore 1401 este dotat cu un procesor Intel Core M tactat la o frecventa de maxim 2 GHz, fiind perfect potrivit pentru utilizare zilnica. Sistemul este unul care iti permite sa efectuezi mai multe sarcini in acelasi timp: sa pregatesti documente, sa faci surfing pe Internet, sau sa vizionezi fisiere video de mare rezolutie. Sistemul de operare si programele cel mai frecvent utilizate pot fi instalate pe SSD-ul incorporat cu capacitate de 128 GB, ceea ce face ca Explore 1401 sa functioneze mai repede decat un HDD standard.
Ai totul la indemana
Kruger&Matz Explore 1401 este dotat cu tot ce ai putea avea nevoie. Doua porturi USB 3.0 ofera transferul de mare viteza al datelor si posibilitatea de a conecta alte dispozitive de control. Slotul pentru card microSD iti da posibilitatea de a-ti transfera pozele sau datele direct de pe cardul de memorie, fara a mai avea nevoie de cabluri suplimentare sau de alte adaptoare. Daca ai nevoie sa te conectezi la un ecran mai mare, atunci poti folosi portul mini HDMI.
Tine-l mereu cu tine
Kruger&Matz Explore 1401 cu carcasa sa eleganta din aluminiu ascunde o functionalitate excelenta, fiind un instrument ideal pentru munca de zi cu zi. Astfel te poti baza pe el indiferent unde te afli: la serviciu, intr-o intalnire de afaceri sau la facultate.