Prezentari produse

Vezi mai multe
KM02324 ofera mult mai mult decat televizoarele din aceiasi gama de pret. Ecranul cu diagonala de 24 inch si raportul imaginii de 16:9 iti va da posibilitatea de a vedea mult mai clar. Rezolutia HD de 1366x768 px este completata de contrast de 1000:1. Cireasa de pe tort este timpul de raspuns de 5 ms, care permite redarea lina a scenelor dinamice; iluminarea LED si unghiul de vizibilitate de H:160°, V:150° contribuie la confortul vizionarii.
Modern si cu stil
KM0224 este elegant si cu stil. Noul televizor modern si cu design minimalist va atrage cu siguranta atentia iubitorilor de produse electronice. Modelul KM0224 impresioneaza prin versatilitate si linii inguste, televizorul avand un stil individual care se potriveste perfect in spatiul tau de acasa.
O multitudine de posibilitati
Televizorul Kruger&Matz merge un pas mai departe, avand si alte caracteristici pe langa functia de baza de a putea urmari diverse canale TV. Avand o multitudine de porturi de intrare modelul KM0224 este mai mult decat un televizor, este o adevarata platforma de divertisment multimedia. Televizorul este dotat cu doua porturi HDMI si un port USB. Portul HDMI garanteaza o transmisie de calitate a imaginii, iar portul USB iti permite sa vizionezi filmul preferat de pe un stick USB, asigurand confort si versatilitate.
DVB-T gratuit
Brandul Kruger&Matz stie cat de importanta este universalitatea echipamentelor si usurinta in operare. Astfel, am echipat televizoarele noastre cu tuner DVB-T2/ C si tuner analog, datorita carora nu va mai trebui sa achizitionezi echipamente suplimentare pentru a viziona anumite canale TV. Comoditate si complexitate intr-un singur dispozitiv!
Poarta deschisa catre lumea SmartTV
Alegand televizorul Kruger&Matz KM0224 obtii nu numai un televizor, ci si posibilitatea de a-i creste functionalitatea. In oferta sa Kruger&Matz are in oferta si Android Dongle, putand sa-ti transformi dispozitivul intr-un Smart TV. Depinde de tine cum sa folosesti potentialul televizorelor Kruger&Matz.