Prezentari produse


Vezi mai multe
MOVE 6+ este noua noastra propunere pentru cei care prefera ecranele de 5 inch. Telefonul are matrice IPS, care impreuna cu o rezolutie de 720x1280 px HD va fi pe placul multor utilizatori. Bucura-te de culori vii si naturale atunci cand te uiti la poze, filmari, jocuri sau alte aplicatii.
Primesti mai mult
In comparatie cu modelul MOVE 6, versiunea „MOVE 6+” are o baterie cu capacitate mult mai mare. Cei 4000 mAh iti garanteaza o operare de lunga durata, fara a fi nevoie de reincarcare, chiar cand utilizezi la maxim resursele telefonului in aplicatii sau jocuri.
Momente care merita a fi imortalizate
Datorita celor doua camere cu care este dotat MOVE 6+ vei avea posibilitatea sa imortalizezi cele mai importante momente pentru tine, indiferent de locul in care te afli. In plus, iluminarea LED va face ca toate pozele sa fie clare, chiar daca sunt realizate noaptea.
Asteptari implinite
Smartphone-ul MOVE 6+ functioneaza cu sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Astfel, este asigurata functionarea rapida si stabila a telefonului, iar noile specificatii, cu care este imbunatatit te vor cuceri dupa doar cateva momente de utilizare a smartphone-ului MOVE 6+. Iar sistemul Android iti ofera acces prin Google Play la o multime de jocuri si aplicatii.
Constructie solida
Procesorul Quad-core Spreadtrum 7731G are 1 GB memorie RAM si 8 GB memorie interna. Impreuna cu cardul grafic Mali400 MP2 formeaza un tot unitar potrivit nevoilor tale.
Atat de mult la un pret atat de mic
MOVE 6+ demonstreaza faptul ca un pret redus nu inseamna neaparat functionalitate scazuta. Din contra, datorita functiei dual SIM MOVE 6+ poate sa tina locul a doua dispozitive. Aceasta caracteristica va fi apreciata de cei care folosesc un card de date sau care au doua numere de telefon, unul personal si unul de serviciu. In plus, daca cei 8 GB de memorie interna nu sunt suficienti, poti folosi unul din cele doua sloturi pentru un slot microSD pentru extinderea memoriei telefonului cu inca 32 GB.
Tot ce ai nevoie
Smartphone-ul MOVE 6+ este dotat cu tot ce ar trebui sa aiba orice dispozitiv mobil. Pe langa modemul 3G, accesul la retea poate fi facut si prin conexiunea Wi-Fi. In plus, tehnologia Bluetooth va facilita transferul fotografiilor, melodiilor sau a altor date fara cabluri suplimentare, iar functia GPS te va ajuta sa ajungi mai usor la destinatie.