Prezentari produse


 
Daca esti in cautarea combinatiei perfecte intre sunet de calitate si design cu stil setul de coloane active Destiny 2.0 este facut pentru tine! Avantajul principal al amplificatorului incorporat este faptul ca rezolva problema cumpararii altor echipamente suplimentare si nevoia de a conecta multe cabluri.
Setul Destiny  2.0 este compus din doua coloane masive cu trei cai bass-reflex. Fiecare coloana are 4 pickup-uri incluse si doua woofere de 8 inch, ale caror performante in redarea tonalitatilor joase va surprinde multi audiofili. In completare vin modulul de medii de 6.5 inch si tweeter-ul de 1 inch, care capteaza fiecare nota si confera sunetul clar al muzicii.
Boxele active Destiny 2.0 ofera o gama larga de posibilitati. Daca vrei sa asculti playlistul stocat pe telefon sau tableta vei aprecia conectarea rapida prin Bluetooth. Pentru redarea de continut audio de pe playere media ai la dispozitie doua intrari RCA, coaxiala si optica, port USB si cititor de card micro SD. In plus, radio-ul incorporat it permite sa fii la curent cu cele mai noi informatii.
Coloanele Destiny 2.0 incanta nu numai prin sunet, ci si prin executie. Lemnul furniruit combinat cu grilele negre ofera o nota clasica si le face sa arate bine in orice interior.