Prezentari produse

Pentru utilizatorii pretentiosi Kruger&Matz introduce o noua gama de computere de bicicleta cu functie de navigatie. Modulul GPS incorporat imbunatateste mult functionalitatea dispozitivului, spre incantarea celor carora le place sa isi planifice ruta pe care o vor parcurge sau care vor sa exploreze rute noi. XT 300 iti permite sa planifici ruta dorita pe calculator si sa o descarci, avand si functia de navigare spre casa, astfel ca oriunde mergi vei gasi cu usurinta drumul de intoarcere. Produsul afiseaza si latitudinea si longitudinea la care te afli, precum si directia de mers. Cu aceste specificatii, gadgetul va fi cu siguranta pe placul celor carora le place sa mearga cu bicicleta. Cand opereaza in modul altitudine, XT 300 monitorizeaza paramateri cum ar fi: altitudinea, viteza verticala si viteza 3D. In plus, poti verifica oricand scaderea sau cresterea totala in altitudine.
Kruger&Matz are grija si de sanatatea ta. Cand functioneaza in modul Masurare puls, XT 300 te informeaza despre pulsul actual, mediu, cel mai ridicat si cel mai scazut, ajutandu-te sa monitorizezi ritmul cardiac. Trebuie doar sa setezi limitele si dispozitivul te va anunta cand le-ai atins. Vrei sa slabesti cateva kilograme? Mersul pe bicicleta este o idee buna, iar XT 300 te va ajuta sa monitorizezi rezultatele antrenamentului, afisand numarul caloriilor consumate si al grasimilor arse. Produsul vine insotit si de un senzor de ritm cardiac, astfel ca nu trebuie sa mai cumperi alte accesorii suplimentare.

Pe langa specificatiile avansate, XT 300 are si functii de baza. Iti arata viteza curenta, viteza medie si viteza maxima, comparandu-le, astfel incat poti verifica oricand daca te misti mai repede sau mai incet decat viteza medie. In plus, XT 300 te va anunta durata si distanta traseului, ca si numarul total de kilometri parcursi. Printre functiile sale se numara si cea de cronometru, ceea ce iti permite sa masori distanta parcursa si viteza medie si sa salvezi datele pe calculator. Un alt avantaj importat este faptul ca este rezistent la apa, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa iti faci griji ca se va strica daca ploua.
Odata cu dispozitivul primesti si o aplicatie pe computer dedicata - Sport Tracks. Datorita ei vei putea sa trimiti pe calculator datele inregistrate, ceea ce iti va da posibilitatea sa iti analizezi activitatea. XT 300 iti va permite sa iti imbunatatesti mersul pe bicicleta, iar astfel expeditiile tale vor fi o adevarata placere.