Prezentari produse


Storcatorul de fructe Slow Juicer de la Teesa este produsul ideal pentru a face sucuri proaspete de fructe, cu gust bogat si pline de vitamine. Dispozitivul opereaza cu sistem cu presare la rece, care in combinatie cu puterea de 150 W poate stoarce sucul din aproape orice fruct sau leguma. Ceea ce conteaza este viteza de 65 rotatii pe minut care iti garanteaza o productivitate ridicata, ceea ce inseamna ca vei obtine un suc si mai bogat. Bucura-te de posibiltatea de a descoperi noi gusturi si de a crea adevarate „bombe de vitamine” pentru intreaga familie, creand combinatii de sucuri precum mere cu menta sau alte plante aromatice, varza creata cu morcovi si sfecla. Datorita Slow Juicer-ului Teesa poti crea sucurile sanatoase pe care le doresti, fara limite.

Teesa tine la sanatatea ta si a celor dragi tie. Storcatorul este realizat fara utilizarea de materiale care contin bisfenol – produsul este marcat BPA Free, ceea ce este foarte important, in special pentru beneficiile pentru sanatate ale sucului proaspat stors. In plus, dispozitivul este dotat cu un senzor care bocheaza functionarea daca nu a fost asamblat corect.

Storcatorul Teesa este, de asemenea, caracterizat prin design sofisticat, ceea ce il face sa se potriveasca perfect in orice bucatarie. Combinatia de carcasa din otel inoxidabil, cu elemente din plastic negre face ca produsul sa devina partenerul tau de de zi cu zi.