Prezentari produse

Slow juicer

Iti place sa-ti incepi ziua cu o doza de vitamine? Atunci cu siguranta vei iubi slow juicer-ul Teesa pentru legume si fructe. Dispozitivul este fara BPA - adica a fost produs fara utilizarea de materiale care contin bisfenol, ceea ce este deosebit de important pentru beneficiile pentru sanatate ale sucului stors. Designul vertical si carcasa din otel inoxidabil inseamna ca storcatorul nu ocupa mult spatiu pe blat si se armonizeaza perfect cu echipamentul unei bucatarii moderne.

Performanta ridicata

Dispozitivul opereaza cu sistem cu presare la rece, care in combinatie cu puterea de 150 W si 65 rpm ofera o performanta ridicata, care iti va permite sa storci o cantitate maxima de suc. Un alt avantaj il reprezinta angrenarea in sens invers, care va va ajuta sa deblocati dispozitivul de exemplu atunci cand se opreste in timpul functionarii.

Usor de curatat

Acum, nu numai producerea de sucuri va fi extrem de convenabila. Stoarcatorul este foarte usor de dezasamblat, iar dupa ce ai terminat poti spala majoritatea elementelor in masina de spalat vase. Setul include si o perie care va facilita curatarea sub jet de apa.

Oprire picurare

Slow juicer-ul Teesa este dotat cu un sistem anti picurare pentru a mentine sucul in vas. Acest lucru iti va permite sa amesteci suc din mai multe tipuri de fructe si legume si sa il torni direct in pahare.

Accesorii incluse

Atunci cand cumperi slow juicer-ul Teesa nu trebuie sa-ti faci griji pentru achizitionarea de accesorii aditionale. Setul cuprinde 2 recipiente - pentru suc si pulpa, dispozitivul pentru impingere fructe si o perie care faciliteaza curatarea.