Prezentari produse


Robotul multifunctional Teesa EasyCook va deveni asistentul tau de neinlocuit in bucatarie. Datorita lui vei descoperi o noua dimensiune a gatitului. Vrei sa faci o prajitura, sa pregatesti un cocktail, sau cina in familie? In functie de ceea ce doresti, iti poti realiza aporoape instant retetele preferate, cu ajutorul asistentului tau. Robotul 3 in 1 Teesa poate sa te inlocuiasca in operatiunile ce tin de taiat, stors, framantat, mixat si multe alte modalitati de preparare a mesei. Decide cum doresti sa il folosesti!
Realizarea unor noi feluri de mancare poate fii uneori destul de dificila. Acum, ai un nou ajutor in bucatatrie. Robotul EasyCook de la Teesa iti va indeplini toate asteptarile. Motorul de 1200 W va face ca realizarea celor mai dificile prajituri sa dureze doar cateva minute. Mai mult, robotul are posibilitatea de reglare a vitezei de rotatie, astfel in functie de necesitati poti bate albusurile rapid sau sa pregatesti o crema fina, la viteza dorita.
Robotul multifunctional Teesa, ocupa un loc central nu numai in innima ta. Cu finisaj de aluminiu mat, se va potrivi perfect in bucatatria ta - completand celelalte elemente de decor. Astfel, ai inspiratie culinara plin ade stil.In functie de ce doresti sa pregatesti, poti conecta imediat la EasyCook tocatorul de carne, blenderul sau bolul de 6 litri din otel inoxidabil, cu un capac special care iti va pastra bucataria curata in timpul mixarii.
Teesa EasyCook este echipat cu un display LED, care te ajuta sa setezi functia dorita si viteza de functionare. Display-ul are si ceas, astfel incat vei sti ca ingredientele au fost bine mixate. Datorita asistentului tau de incredere poti face fata oricarei provocari in bucatarie.