Prezentari produse


Vezi mai multe
Iti place EDGE 1085, dar nu ai nevoie de o tableta 2in1? Atunci sigur iti va placea versiunea fara tastatura EDGE 1085S. In ceea ce priveste performanta, acest model este la fel ca celelalte tablete din seria EDGE. Unul din avantaje ei este ecranul IPS de 10,1 inch si rezolutie de 1920x1200 px, care asigura o imagine de inalta calitate oferind in acelasi timp comfort cand stai pe internet sau atunci cand te joci sau folosesti alte aplicatii.
Intotdeauna de incredere
Pentru a face fata oricarei provocari, EDGE 1085 este echipata cu procesor quad-core Intel Atom x5-Z8350, la o frecventa de ceas de 1,92 GHz si avand 2 GB RAM, completate de Intel HD Graphics si 32 GB memorie interna. Aceasta dotare garanteaza o operare lina, indiferent de sarcinile pe care trebuie sa le indeplineasca.
Specificatii complexe intr-o nota moderna
Parametrii technici nu sunt singurele elemente ce impresioneaza la EDGE 1085. Pe langa dotarile tehnice, produsul are un design care atrage privirea. Designul negru, lucios ii va atrage cu siguranta pe cei care apreciaza stilul elegant si clasic. Tableta este usoara, la indemana si extrem de functionala. Aceasta combinatie te face sa o vrei mereu cu tine.